Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

Giovinco, Marchisio, De Ceglie, στη λίστα του Lippi για το Μουντιάλ 2010

Μια λίστα 50 παιχτών με τους παίχτες που μπορεί να καλέσει για τα προκριματικά του Μουντιάλ παρέδωσε ήδη, σύμφωνα με τους κανονισμούς, στη Fifa ο Marcello Lippi.
Και σε αυτή τη λίστα, που μπορεί να ανανεωθεί, υπάρχουν όλα τα διαμαντάκια της Juventus που αυτή τη στιγμή αγωνίζονται για την Under 21 του Casiraghi: ο Giovinco, ο Marchisio και ο De Ceglie. Αλλά και οι δανεικοί στη Genoa, Criscito και Palladino.
Σύμφωνα με το Goal.com/it μια ονομαστή απουσία υπάρχει, του Pippo Inzaghi. Αντιθέτως, στη λίστα συμπεριλαμβάνονται ο Del Piero και ο Iaquinta και μη ξεχνάμε τις εντελώς πρόσφατες δηλώσεις του Lippi ότι θα καλέσει και τον Amauri μόλις ιταλοποιηθεί... Από τη Juve φυσικά και βρίσκονται στη λίστα ο Buffon, ο Chiellini, ο Camoranesi.
Κατά τα άλλα η λίστα δείχνει τη διάθεση του Lippi να προχωρήσει την ανανέσωη της Squadra Azzurra: έχει μέσα τον Giuseppe Rossi της Villareal (θα είχε κληθεί ήδη αλλά είναι τραυματίας), τους De Silvestri, Nocerino, Montolivo και Balotelli από την Under 21. Για το τέρμα, εκτός από τον Buffon και τον Amelia, υπάρχει ο ήδη τρίτος De Sanctis, αλλά και οι Roma και Abbiati ενώ παρακολουθείτε και ο Sereni. Στην άμυνα, Materazzi, Bonera, Santacroce (Napoli) και Zaccardo. Ερωτηματικά για τον Oddo που πέρασε στη Bayern. Στη μεσαία γραμμή, Ambrosini, Maggio, Diana, Gobbi εκτός από τους Pirlo, Gattuso, Aquilani, Perrotta, De Rossi, Palombo.
Ο Cassano είναι στη λίστα των επιθετικών όπου υπάρχει χώρος για τον Quagliarella εκτός από τους Gilardino, Toni, Di Natale και τους bianconeri.

Δεν υπάρχουν σχόλια: