Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2008

4η αγωνιστική: το άδικο στραβοπάτημα της Juve αφήνει πρώτη την Inter. Απώλειες Roma, Fiorentina

Η απίστευτη ισοπαλία που απέσπασε η Catania από μια Juventus που, σύμφωνα με την εικόνα του παιχνιδιού και τις ευκαιρίες, άξιζε να πάρει μια ευρεία νίκη, άλλαξε την εικόνα της βαθμολογίας μετά τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής η οποία πιστοποίησε την κρίση της, αποδεκατισμένης πάντως, Roma που έχασε και τον De Rossi με κόκκινη κάρτα γνωρίζοντας και αυτή, μετά τη Milan, την ήττα στο γήπεδο της Genoa. Πάντως, ο Spalletti διαμαρτυρήθηκε εντονότατα για την ακύρωση κανονικού γκολ του Panucci (στο 2-1): "αυτά τα λάθη δεν τα κάνει ούτε επόπτης ερασιτεχνικής κατηγορίας", είπε στο "Sky" ζητώντας εξηγήσεις... Νίκησε κυνικά η Milan φτάνοντας τους 6 βαθμούς, δυο πίσω από τους bianconeri και τη Napoli (8 βαθμοί). Πρώτη μόνη η Inter με 10 βαθμούς και πίσω της με 9 η Lazio (νίκησε καθαρά τη Fiorentina που μοιράζεται τους 4 βαθμούς με τη Roma) και η Atalanta... Η βαθμολογία, από το site της Juventus, εδώ.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Atalanta-Cagliari 1-0 (79' Floccari)
Bologna-Udinese 0-3 (13' D' Agostino πεν., 20' Floro Flores, 73' Pepe)
Chievo-Torino 1-1 (50' Marcolini - 40' R.Bianchi)
Genoa-Roma 3-1 (4' Sculli, 61', 88' Milito - 28' De Rossi)
Inter-Lecce 1-0 (79' Cruz)
JUVENTUS-Catania 1-1 (15' Amauri - 68' Plasmati)
Lazio-Fiorentina 3-0 (51' Mauri, 55' Pandev, 59 Siviglia)
Napoli-Palermo 2-1 (14' Hamsik, 75' Zalayeta - 83' Miccoli)
Reggina-Milan 1-2 (59' B.Corradi - 24' Borriello, 73' Pato)
Siena-Sampdoria 0-0

Στον πίνακα των σκόρερ, η μεγάλη αγορά της Genoa, ο Milito, έπιασε στην κορυφή τον Zarate (Lazio) με 4 τέρματα. Αμέσως πίσω τους ακολουθεί ο Amauri που, όπως και ο Hamsik (Napoli), ο Miccoli (Palermo) και ο Pandev (Lazio), έχει σημειώσει 3 γκολ.

Η επόμενη, 5η αγωνιστική

Μια δύσκολη έξοδος στη Γένοβα περιμένει τη Juventus το Σάββατο, που ελπίζει σε νίκη ώστε να παρακολουθήσει αφ' υψηλού το ντέρμπυ του Μιλάνο, Milan-Inter, ανήμερα στα γενέθλια του Ιταλού πρωθυπουργού Silvio Berlusconi, ιδιοκτήτη της Milan ο οποίος, βέβαια, ζήτησε "ένα δώρο"... Είναι προφανές ότι προτιμούμε ένα δώρο για μας: νίκη επί της Sampdoria και ισοπαλία Ancelotti-Mourinho για να ξαναβρεθούμε μαζί με την Inter και να πάμε με ακόμα πιο ανεβασμένο ηθικό να αντιμετωπίσουμε, την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, την Bate για την 2η αγωνιστική του Ομίλου H του Champions League. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του campionato:

Bologna-Napoli
Catania-Chievo
Fiorentina-Genoa
Lecce-Cagliari
Milan-Inter
Palermo-Reggina
Roma-Atalanta
Sampdoria-JUVENTUS
Torino-Lazio
Udinese-Siena

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής, εδώ
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής, εδώ
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής, εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: