Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2008

Εγχείριση για τον Trezeguet! Υπολογίζεται να μείνει 2-3 μήνες εκτός. Πρόβλημα ανάλογο του Kaka'

Κεραμίδα για τον Ranieri και όλη τη Juventus. Μετά τα χθεσινά δυσάρεστα νέα, που προβλέπανε ότι ο Trezeguet θα έμενε ένα μήνα εκτός, σήμερα το απόγευμα ανακοινώθηκε επίσημα από τη Juventus ότι ο Γάλλος θα υποβληθεί σε εγχείριση για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από την αρχή της περιόδου στον τένοντα της δεξιάς επιγονατίδας και οξύνθηκε στο νικηφόρο ματς με τη Zenit.
Η απόφαση ανακοινώθηκε ότι ελήφθη μετά τις τελευταίες εξειδικευμένες εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο παίχτης. Ο χρόνος της επέμβασης για να καθαριστεί το γόνατο θα ανακοινωθεί στις αρχές της επόμενης βδομάδας -πιθανολογείται η Τρίτη ή η Τετάρτη. Πάντως οι εκτιμήσεις που εμφανίστηκαν στα ιταλικά αθλητικά sites είναι ότι, μιας και το πρόβλημα είναι ανάλογο με αυτό που αντιμετώπισε ο Kaka', ο Trezegol θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης, τουλάχιστον δυο μήνες -η "Gazzetta dello Sport" κάνει λόγο για τρεις και ίσως και λίγο παραπάνω... Θα χάσει δηλαδή τα ματς της φάσης των Ομίλων του Champions League και την πρώτη φάση του campionato που περιλαμβάνει εκτός έδρας ματς με Sampdoria, Napoli, Inter, το ντέρμπυ με την Torino, τα ματς με τη Roma και τη Milan στο Τορίνο...
Περισσότερος χώρος και χρόνος, αναγκαστικά επομένως, για τον Amauri αλλά και τον Iaquinta (και μην ξεχνάμε τον Giovinco) αναδιατάσσοντας ρόλους και ισορροπίες στην επίθεση... Στο μεταξύ, περαστικά και γρήγορα μαζί μας David!

Στο Cagliari χωρίς Camoranesi και πιθανόν και Del Piero

Στο μεταξύ, στη σημερινή προπόνηση δεν πήραν μέρος ο Camoranesi (υπολογίζεται ότι θα χρειαστεί 7-10 μέρες για να επανέλθει από τον τραυματισμό με τη Zenit) και ο Del Piero (πιθανόν να είναι στον πάγκο με την Cagliari) ενώ οι Zebina και Zanetti ακολούθησαν εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης. Δεν ανακοινώθηκε τίποτε νεότερο για τον Chiellini που χθες λεγόταν ότι μπορεί να μείνει προληπτικά εκτός την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: