Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2008

Εκτός πλάνων Camoranesi, Del Piero, Trezeguet για το ματς με την Cagliari λόγω τραυματισμών

Θύματα άφησε πίσω της η νικηφόρα αναμέτρηση με τη Zenit. Στον Camoranesi, ο οποίος αναγκάστηκε να βγει στο 31' του αγώνα, σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν στο site της Juventus, διαγνώστηκε μώλωπας στο δεξί αστράγαλο σε συνδυασμό με ελαφρύ διάστρεμμα. Τίποτε ανησυχητικό αλλά οι πιθανότητες να είναι έτοιμος για το κυριακάτικο ματς στο Κάλιαρι είναι περιορισμένες. Αύριο θα γίνουν, πάντως, νεότερες εξετάσεις.
Στο Κάλιαρι φαίνεται πως δεν θα εμφανιστεί ούτε ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς με τη Zenit, ο Del Piero. Όπως είχε προαναγγείλει ο ίδιος αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού, μια κλωτσιά του προκάλεσε πρόβλημα στο δεξί γόνατο που εκτιμάται ότι δεν είναι σοβαρό αλλά "δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί στο Sant’Elia".
Αντίθετα, καλά νέα υπάρχουν για τον Jonathan Zebina που εδώ και τρεις μέρες ξεκίνησε διαφοροποιημένο πρόγραμμα προπονήσεων. Βελτιώνεται και η κατάσταση του Cristiano Zanetti για τον οποίο η αρχική πρόγνωση πρόβλεπε ότι θα επέστρεφε στον ενάμιση με δυο μήνες, Δεδομένου ότι βρισκόμαστε στις 38 μέρες και η κατάστασή του αξιολογείται ως καλή, η ανακοίνωση αναφέρει πως εκτιμάται ότι θα τηρηθούν οι προβλεπόμενοι χρόνοι επανόδου του στην αγωνιστική δράση,

Ένα μήνα εκτός ο Trezeguet

Σοβαρότερη η κατάσταση του David Trezeguet που εξακολουθεί να υποφέρει από τενοντοπάθεια στο δεξί γόνατο. Αύριο θα καθοριστεί η θεραπεία αλλά οι χρόνοι επιστροφής του υπολογίζονται πιο μεγάλοι απ' ότι για τους άλλους δυο... (Update, 19/9) Μάλιστα, η Stampa γράφει πως ο Γάλλος θα μείνει εκτός για 3-4 βδομάδες και μετά θα αξιολογηθεί εκ νέου η κατάστασή του και το αν μπορεί να αντιμετωπιστεί με συντηρητική θεραπεία ή θα χρειαστεί εγχείριση, οπότε μιλάμε για άλλους δυο μήνες χωρίς Trezegol...
"Φέτος η τενοντίτιδα με έχει περιορίσει, δυστυχώς θα πρέπει να είμαι πιο προσεχτικός, ειδικά στις προπονήσεις. Θα ήθελα να παίζω σε όλα τα ματς αλλά ο Ranieri ήταν σαφής: θα υπάρχει πολύ turn over και ακριβώς γι' αυτό έχουμε από δυο σε κάθε θέση. Τώρα, όμως, σκέφτομαι πως θα γίνω καλά και όχι βέβαια στο turnover". Περαστικά και γρήγορα!

Προφύλαξη για τον Chiellini

Σύμφωνα με την ίδια εφημερίδα, στο Cagliari αναμένεται, προληπτικά, να μην χρησιμοποιηθεί ούτε ο Chiellini που ένιωσε ενχολήσεις στο χτυπημένο γόνατο. Ετοιμάζεται, επομένως ο Mellberg ενώ λογικά θα πρέπει να "ζεσταίνει τις μηχανές του", δεδομένου του προβλήματος του Trezeguet και των ισορρπιών που θα προκύψουν στην επίθεση, και ο Giovinco.

Δεν υπάρχουν σχόλια: