Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Με εξαίρεση τον Zanetti, όλοι στη διάθεση του Ranieri κατά της Udinese αλλά ξεκινά το turn over

Ο Chiellini "είναι έτοιμος" και, μαζί με το Marchionni, έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με την Udinese από την οποία αποκλείστηκαν μόνον ο Zebina και ο Zanetti που αναμένεται να επανέλθει την Τετάρτη κατά της Zenit.
Στο μεταξύ, όμως, υπάρχει το ματς με την Udinese που ο Ranieri θυμάται ότι είχε χαθεί πέρυσι (έστω από ατυχίες) και γι' αυτό ζήτησε ύψιστη προσοχή αναγνωρίζοντας πως η Juventus του είναι μια εξαιρετική ομάδα που όταν δεν προσέχει γίνεται απλώς καλή. Φέρνοντας μάλιστα το παράδειγμα της Ιταλίας στην Κύπρο ή του περυσινού φιλικού της Juve στη Μάλτα, εξήγησε πως δεν υπάρχουν πια αδύναμες ομάδες-"πελάτες" και κάθε φορά χρειάζεται προσοχή. Πόσο μάλλον σ' αυτή την Udinese της οποίας εγκωμίασε την ικανότητα να γεννά παίχτες παίζοντας έξοχα πρωταθλήματα. Αύριο, ειδικά, ζήτησε να προσεχτεί ο Di Natale: "Αυτή την εποχή είναι σαν τον Μίδα και ό,τι πιάνει γίνεται χρυσός", είπε επισημαίνοντας ότι είναι σημαντικό να αντιμετωπίζεις τέτοιους άσους.
Πάντως, όταν στη σημερινή συνέντευξη τύπου στο Vinovo ρωτήθηκε αν θα χρησιμοποιήσει τρεις επιθετικούς, δεν το απέκλεισε. "Η Udinese έχει πρόβλημα όταν αντιμετωπίζει ομάδες που παίζουν σαν και αυτήν, με τρεις επιθετικούς", του παρατήρησε ένας δημοσιογράφος και ο Ranieri απάντησε σιβυλλικά: "Φαίνεται ότι κάνατε τις στατιστικές σας"... Έτσι, στα αθλητικά sites γράφεται ότι θα χρησιμοποιήσει τους Amauri, Del Piero, Iaquinta κρατώντας τον Trezeguet, που επιστρέφει από τραυματισμό, για τους Ρώσους. Όπως θα κρατήσει, γράφεται, και τον Chiellini παρουσιάζοντας μια άμυνα με Grygera, Mellberg, Legrottaglie, Molinaro. Στο κέντρο επιστρέφει ο Sissoko και αναμένεται ο Poulsen ή ο Marchisio ενώ ερωτηματικά υπάρχουν για τον Camoranesi: μήπως, μετά τα δυο ματς με τη Squadra Azzurra ξεκουραστεί για να είναι φρέσκος με τη Zenit; Άλλωστε, ο Ranieri επισήμανε ότι η έλλειψη των διεθνών από την προπόνηση μες στη βδομάδα δημιουργεί, πέρα από κάποια φυσικά προβλήματα, και ένα ζήτημα ενσωμάτωσής τους στην ψυχολογία που έχει χτιστεί ενόψει του ματς και αυτό είναι βασικό...
Το γήπεδο θα δείξει αν οι προβλέψεις είναι σωστός αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ranieri άρχισε το turn over μιας και τον περιμένει ένας "καυτός" μήνας με συνεχή παιχνίδια, Κυριακή-Τετάρτη.

Η αποστολή της Juventus

1 Buffon, 3 Chiellini, 4 Mellberg, 7 Salihamidzic, 8 Amauri, 9 Iaquinta, 10 Del Piero, 11 Nedved, 13 Manninger, 15 Knezevic, 16 Camoranesi, 17 Trezeguet, 18 Poulsen, 19 Marchisio, 20 Giovinco, 21 Grygera, 22 Sissoko, 28 Molinaro, 29 De Ceglie, 30 Tiago, 32 Marchionni, 33 Legrottaglie.

Πηγές: Juventus.com, La Stampa, Corriere dello Sport

Δεν υπάρχουν σχόλια: