Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

Ο Giovinco έχει ανάγκη παιχνιδιών, διαμηνύει ο ατζέντης του

"Δεν υπάρχει δα τόση βιασύνη για την ανανέωση του συμβολαίου, θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα σωστά", υποστήριξε στο "Radio Kiss Kiss" ο Andrea D' Amico, ατζέντης του Giovinco καθησυχάζοντας τους πάντες ότι όπως η Juve πιστεύει στο Giovinco, έτσι και το "ατομικό μυρμήγκι" πιστεύει στην ομάδα. "Μιλάμε για ένα ταλέντο που έχει ανάγκη να παίξει. Μπροστά του έχει τόσους πρωταθλητές και θα είναι ο προπονητής εκείνος που θα βρει το σωστό μίγμα στο γήπεδο", συμπλήρωσε ο D' Amico, που πρώτος είχε προαναγγείλει τις συναντήσεις τις συναντήσεις για να υπογραφεί η ανανέωση οι οποίες, απ' όσα έγιναν γνωστά, απέδωσαν μια κατ' αρχήν συμφωνία 5ετούς διάρκειας. Ουσιαστικά, φαίνεται να στέλνει ένα μήνυμα: περισσότερο και από τα χρήματα -που η τρέχουσα πρακτική δείχνει πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να αναπροσαρμοσθούν- εκείνο που ενδιαφέρει είναι να παίξει ο Giovinco: "δεν εννοούμε να διασφαλιστεί η παρουσία του αλλά να υπάρξουν εγγυήσεις για το μέλλον", εξήγησε.

Οι "Times" βλέπουν ενδιαφέρον της Arsenal

Στο μεταξύ, οι βρετανικοί "Times" υποστηρίζουν ότι ο Wegner περιμένει στη γωνία και δεν αποκλείεται, αν δεν έχει κλείσει η υπόθεση, να επανέλθει τον Ιανουάριο προσπαθώντας να μεταφέρει τον Giovinco στην Arsenal... Η εφημερίδα, μάλιστα, υποστηρίζει ότι ήδη υπάρχει προσφορά στον παίχτη...
(Update) Νεότερες πληροφορίες, που δημοσιεύει η Stampa, εμφανίζουν τον ατζέντη του παίχτη να έχει ενημερώσει τη Juve για την προσφορά της Arsenal. Ο Secco, σύμφωνα με την εφημερίδα, προχώρησε σε ήρεμη δήλωση: "Δεν υπάρχει βιασύνη, θέλουμε να προσαρμόσουμε την αμοιβή του".

Δεν υπάρχουν σχόλια: