Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Nedved: στη Juve για πάντα προπονώντας τα πιτσιρίκια αλλά μετά το Champions League!

Ο Pavel Nedved θα έκανε τα πάντα για να κερδίσει το Champions League και μετά... να προπονήσει τα παιδάκια στη Juventus.
Το αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στη μεσημεριανή εκπομπή "Filo Diretto" του Juventus Channel: "Για το Champions League θα ήμουν έτοιμος να στερηθώ όλες τις χαρές της ζωής, συμπεριλαμβανομένων και των αγώνων γκολφ με τον Alex και τον Camo... Τόσα πράγματα, εκτός από τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου, φυσικά", δήλωσε εκφράζοντας τη χαρά του γι' αυτό το "μικρό θαύμα", όπως το αποκάλεσε, που πέτυχαν όλοι τους, μέσα σε δυο χρόνια να οδηγήσουν τη Juventus από τη Serie B στην Ευρώπη: "ήμασταν πραγματικά πολύ καλοί που μείναμε όλοι ενωμένοι, παίχτες και σύλλογος".
Ο Nedved δήλωσε ικανοποιημένος από τη Juve που δημιουργήθηκε φέτος, θεωρώντας ότι ο σύλλογος έκανε "εξαιρετικές μεταγραφές" -και ας μην ξεχνάμε ότι ήταν από εκείνους που τόνιζαν την ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας-και εκτιμώντας ότι στη Juve "είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιονδήποτε. Δεν φοβόμαστε κανέναν", είπε αναφερόμενος στο campionato. Όσον αφορά στο μέλλον του, τέλος, δήλωσε πως έχει "καθαρές ιδέες στο κεφάλι του αλλά προτιμώ να μη μιλάω πολύ. Ο κόσμος θα τα μάθει όλα στη ώρα τους, για τώρα προτιμώ να συγκεντρωθώ στους στόχους της ομάδας. Θα μπορούσα να προπονώ τα παιδάκια. Με τη Juve έχουμε μιλήσει γι' αυτά, υπάρχει αυτή η δυνατότητα".
Ό,τι καλύτερο: Pavel, bianconero για πάντα και δάσκαλος!

Για τα μέλη της JuventusMembership, βίντεο με τις δηλώσεις του Pavel στο JuventusMember

Δεν υπάρχουν σχόλια: