Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

"Στοπ" του Del Piero ενώ επανέρχονται Trezeguet και Marchionni

"Καμπανάκι" από το Coverciano για τον Del Piero ο οποίος, εξαιτίας κάποιων ενοχλήσεων στους προσαγωγούς απείχε από την απογευματινή προπόνηση της Εθνικής και νωρίς το βράδυ, συνοδευόμενος από το γιατρό της Squadra Azzurra, Castelacci, υπεβλήθη σε εξετάσεις σε κλινική της Φλωρεντίας. Το υπερηχογράφημα ήταν αρνητικό και φαίνεται πως έχουμε να κάνει με ελαφράς μορφής μυϊκή συστολή. Νεότερες εξετάσεις θα γίνουν αύριο προκειμένου να αποφασιστεί αν ο capitano της Juventus θα ακολουθήσει την αποστολή της Εθνικής στην Κύπρο ή θα επιστρέψει στο Τορίνο για να ενωθεί με την ομάδα μόλις επιστρέψει ώστε να είναι στην διάθεση του Lippi για το ματς με την Γεωργία, την Τετάρτη.
Πίσω στο Vinovo, η προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό τις οδηγίες του Damiano, βοηθού του Ranieri και διαπιστώθηκε η σχεδόν πλήρης επαναφορά των τραυματιών Trezeguet και Marchionni οι οποίοι προπονήθηκαν με την υπόλοιπη ομάδα και, μάλιστα, πήραν μέρος και στο οικογενειακό διπλό. Ο μόνος που ακόμη δεν πάτησε στο γήπεδο από τους τραυματίες, είναι ο Zebina.
Ο Ranieri απουσίαζε διότι βρισκόταν στη Nyon για το Forum των προπονητών του Club Elite, όπου έλαβε μέρος η αφρόκρεμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου: από τον Ferguson στον Wenger, από τον Guardiola στον Advocaat, από τον Scolari στον Klinsmann. Οι τεχνικοί συζήτησαν για τις τάσεις του μοντέρνου ποδοσφαίρου και τους σχετικούς προβληματισμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: