Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Είκοσι μέρες πίσω η προετοιμασία του Sissoko

Ο Momo Sissoko έφτασε στην ώρα του στο Pinzolo αλλά δεν θα είναι διαθέσιμος παρά σε είκοσι μέρες... Αιτία, ένα μυικό πρόβλημα, από τα τέλη Ιουνίου όταν έπαιξε με το Μαλί για το Κύπελλο Αφρικής.
Οι ιατρικές εξετάσεις στη Juventus ήταν καλές, όπως διαβάζουμε στο σχετικό ρεπορτάζ από το επίσημο site του συλλόγου με την οποία μάλιστα γίνεται γνωστό πως ο γιατρός της ομάδας Riccardo Agricola τον είχε εξετάσει αμέσως μετά τον τραυματισμό με αποτέλεσμα ο δυνατός αφρικανός μέσος να υποβληθεί σε εντατική θεραπεία στο Biarritz.
Ο Sissoko, η ευχάριστη έκπληξη του περσινού πρωταθλήματος (και η πρώτη μεταγραφή της Κυρίας, από τον Ιανουάριο, οπότε ήρθε από τη Liverpool) θα ακολουθήσει ένα διαφοροποιημένο προπονητικό πρόγραμμα για ένα δεκαήμερο οπότε θα επαναξιολογηθεί η κατάστασή του. Σύμφωνα με τις προγνώσεις, θα είναι πλήρως στη διάθεση του Ranieri σε ένα εικοσαήμερο. Ωστόσο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αυτή η διαθεσιμότητα δεν ισοδυναμεί με βεβαιότητα όσον αφορά τη χρησιμοποίησή του στο πρώτο ματς για τα προκριματικά του Champions League (12 ή 13 Αυγούστου)...

Update 13/7/2008: Με συνέντευξή του στη Gazzetta dello Sport, ο Sissoko δήλωσε "έτοιμος να αγωνιστεί ακόμη και τώρα" και διαβεβαίωσε πως θα δώσει το παρών στα προκριματικά του Champions League.

Δεν υπάρχουν σχόλια: