Κυριακή 13 Ιουλίου 2008

Ασπίδα "Brazzo" και Sissoko για τον Poulsen

Οι αντιδράσεις, κυρίως του Τύπου αλλά και μιας μικρής μερίδας φιλάθλων για τον Poulsen, δεν έμειναν αναπάντητες. Sissoko και Salihamidzic με τις δηλώσεις τους δημιούργησαν μια "ασπίδα" για τον, κατά τα φαινόμενα, μελλοντικό τους συμπαίκτη.
"Μα όχι, έχουμε διαφορετικά χαρακτηριστικά", απάντησε ο Sissoko στην ερώτηση που του μετέφερε η Gazzetta dello Sport, αν ο Δανός είναι το αντίγραφό του. "Ίσα ίσα που πιστεύω ότι τα καθήκοντά μας μπορούν να συνδυαστούν πολύ καλά, ακριβώς όπως και τα ποιοτικά μας χαρακτηριστικά. Εκείνος χώνεται περισσότερο, βάζει και γκολ", συμπλήρωσε ο διεθνής αφρικανός μέσος για να καταλήξει: "Μερικές επιλογές δεν εξαρτώνται από μένα αλλά εδώ υπάρχει χώρος για τον Poulsen, είναι ένας τύπος ευθύς, σκληρός".
Το καλώς όρισες έδωσε και ένας που το Δανό τον ξέρει καλύτερα αφού έπαιξε αντίπαλός του στη Bundesliga, όταν ο ίδιος έπαιζε στη Bayern, ο "Brazzo" Salihamidzic: "Ο Poulsen είναι ένα καλός παίχτης που ήδη κέρδισε το Κύπελλο Uefa (σ.σ. το 2007), έχει διεθνή εμπειρία. Όσοι έρχονται στη Juve είναι καλοί παίχτες, διαφορετικά δεν θα έρχονταν εδώ", κατέληξε με νόημα μιλώντας στο πλαίσιο της καθιερωμένης συνέντευξης τύπου στο Pinzolo.
Δυο κουβέντες, πάντως, ειπώθηκαν και από τον άμεσα ενδιαφερόμενο, έστω και υπό μορφή "εκμυστηρεύσεων σε φίλους που έφτασαν στις εφημερίδες"... "Δεν βλέπω την ώρα να αρχίσω παρ' ότι ξέρω ότι παίζοντας σε σας, εξαιτίας κάποιων περιστατικών του παρελθόντος, τα πρώτα παιχνίδια δεν θα είναι εύκολα, ειδικά στο Μιλάνο και τη Ρώμη (σ.σ. όπου παίζουν οι Kaka', Gattuso, Totti με τους οποίους έγιναν και τα περίφημα περιστατικά...). Γνωρίζω τη φήμη μου ως προβοκάτορα αλλά δεν στεναχωριέμαι. Είμαι ένα τύπος περήφανος, ισχυρογνώμων και ξέρω ότι θα πρέπει να παίξω καλά για να κατακτήσω την εμπιστοσύνη του κόσμου... Τελικά, όπως πάντα μετράει αυτό που κάνεις στο γήπεδο"...
"Κάποιες φορές το παράκανε, αλλά αυτό εδώ είναι ένα ήσυχο μέρος, θα τον ηρεμήσουμε εμείς", δήλωσε χαμογελώντας και ο Legrottaglie προσθέτοντας έτσι και το δικό του καλώς όρισες στο Δανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: