Τρίτη 15 Ιουλίου 2008

Cobolli Gigli: Μεταγραφές τέλος, εκτός αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό...

Μια μέρα μετά τον Ranieri, ο πρόεδρος της Juventus Giovanni Cobolli Gigli επιβεβαιώνει με τον πιο επίσημο τρόπο τον τεχνικό της ομάδας: οι αγορές τελείωσαν. Εκτός αν...
"Οι αγορές της Juventus σταματάνε εδώ. Βέβαια, γνωρίζετε όλοι -εξήγησε φτάνοντας στη συνεδρίαση της Lega Calcio- ότι μεταγραφές γίνονται ως τις 30 Αυγούστου αλλά, αν θέλω να είμαι ειλικρινής θα έλεγα πως αν δεν τύχει κάτι εξαιρετικό, εμείς τελειώσαμε".
Σύμφωνα με αυτές τις δηλώσεις, η Juventus δεν δηλώνει διατεθειμένη να αντικαταστήσει τον εγχειρησθέντα εκ νέου χθες Andrade, ούτε πρόκειται να αποκτήσει τον Stankovic. Η μόνη διαπραγμάτευση που μένει ανοιχτή αφορά τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα.
Ο Cobolli Gigli αφιέρωσε και δυο κουβέντες στον Poulsen. Μιας, μάλιστα, που κάποιοι τον αποκάλεσαν "μπιτόνι", αστειεύτηκε λέγοντας πως "αυτή την εποχή τα μπιτόνια βενζίνης στοιχίζουν ένα κάρο λεφτά" για να συνεχίσει πιο σοβαρά: "Έχω πεισθεί πως κάναμε μια καλή επιλογή. Δεν είναι ένα στοίχημα του Ranieri, αποτελεί μια απόφαση τακτικής στρατηγικής που ανέλαβε η Juventus, γνωρίζοντας πως έχει μια ιδιαίτερα αποτελεσματική επιθετική γραμμή που χρειάζεται ένα γερό κέντρο". Μάλιστα, όταν κάποιος δημοσιογράφος του επισήμανε πως έτσι όπως χτίζεται από το Ranieri, αυτή η Juventus θυμίζει την πρώτη του Lippi, ο πρόεδρος χαμογέλασε: "Μακάρι, μακάρι, πάντως αυτή θα είναι η Juve του Ranieri".

Update: Με αποκλειστικές δηλώσεις του στο TuttoMercatoWeb, ο ατζέντης του Diego Capel διέψευσε ότι υπήρξε ενδιαφέρον της Juventus για τον παίχτη (είχαν υπάρξει δημοσιεύματα που υποστήριζαν πως, όταν ο Alessio Secco συζητούσε με τη Sevilla για τον Poulsen διερεύνηση τη δυνατότητα απόκτησης του παίχτη). "Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι η Juventus δεν προσέγγισε ποτέ ούτε εμένα ούτε τον παίχτη", δήλωσε ο Rene' Ramos εκφράζοντας την πεποίθηση ότι ο παίχτης δεν θα πάει ούτε στην Tottenham αλλά θα μείνει στη Σεβίλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: