Πέμπτη 17 Ιουλίου 2008

Οι διεθνείς επιστρέψαν!

Η μεγάλη επιστροφή: σήμερα στο Vinovo, το αθλητικό κέντρο της Juventus, έκαναν την εμφάνισή τους, φρέσκοι, μαυρισμένοι, χαμογελαστοί και ορεξάτοι οι διεθνείς και οι νεοαποκτηθέντες.
"Περιμένω πως και πως να ξεκινήσουμε, θα είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για μας", είπε στα μικρόφωνα του Juventus Channel o Giorgio Chiellini ενώ ο ροκ της παρέας, ο Mauro German Camoranesi ομολόγησε πως περιμένει πως και πως να περάσει η πρώτη βδομάδα προετοιμασίας η οποία πάντα, μετά τις διακοπές είναι η πιο σκληρή. "Μετά θα σκεφθούμε τους στόχους. Ευτυχώς, πάντως, υπάρχει χρόνος για να ετοιμάσουμε το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών που για μας είναι σημαντικότατο", είπε στα μικρόφωνα του Juventus Channel ο Ιταλοαργεντίνος Παγκόσμιος Πρωταθλητής.
Χαλαρά ηγετικός, όπως πάντα, ο capitano Alessandro Del Piero έθεσε χαλαρά τους στόχους αφού πρώτα δήλωσε "χαρούμενος για όσα συνέβησαν τα δυο τελευταία χρόνια τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και αναφορικά με την ομάδα. Καταφέραμε να κάνουμε έξοχα πράγματα, θα προσπαθήσουμε να τα πάμε ακόμα καλύτερα φέτος".
Ο μονίμως προσγειωμένος Gianluigi Buffon, που ξεκίνησε ήδη την προετοιμασία με τον Giorgio Pellizzaro, το γυμναστή των τερματοφυλάκων, χτύπησε ένα καμπανάκι: "Πέρυσι, η Juventus είχε τεράστια κίνητρα που δεν θα έχει φέτος", είπε υπαινισσόμενος την επιθυμία όλων τους να πάρουν τη ρεβάνς. "Θα πρέπει να 'μαστε ικανοί να βρούμε άλλα κίνητρα", πρόσθεσε ενώ δεν παρέλειψε να αναγνωρίσει πως η Milan έχει κάποιο προβάδισμα, μιας και δεν παίζει Champions League ενώ αναρωτήθηκε πόσο θα επιδράσει στην Inter ο Mourinho. Ο Νο 1 του κόσμου έπλεξε το εγκώμιο του Amauri ("πιστεύω πως έχει την παιτούμενη ποιότητα για να επιβληθεί") αλλά, πιο μετρημένα, και του Poulsen: "είναι ένας από τους παίχτες που δένουν μια ομάδα".
Εκτός από το Buffon και τους άλλους διεθνείς, στο γήπεδο του Vinovo βρέθηκαν και οι Poulsen, Mellberg, Knezevic και Grygera.

Βίντεο με τις δηλώσεις των παιχτών στο Juventus Member.

Δεν υπάρχουν σχόλια: