Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

Στη Σεβίλλη λένε πως ο Poulsen πέρασε στη Juve

Περασμένα μεσάνυχτα στην Ελλάδα, λίγο πριν αλλάξει η μέρα στην Ιταλία (και την Ισπανία), το ιταλικό πρακτορείο Ansa μετέδωσε πληροφορίες από τη Σεβίλλη, από επίσημους κύκλους της ομώνυμης ομάδας, που εμφανίζουν οριστική τη μεταγραφή του 28χρονου Δανού διεθνούς μέσου Christian Poulsen στη Juventus.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις αυτών των παραγόντων, οι οποίοι θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, ο Poulsen θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 3 εκ.

Update Το σύνολο των ιταλικών αθλητικών εφημερίδων αναφέρει πως ο Poulsen θα υπογράψει στη Juventus τη Δευτέρα, 14 Ιουλίου αφού περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα ανηφορίσει προς το Pinzolo για να ενταχθεί στο υπόλοιπο γκρουπ.
Στα δημοσιεύματα επισημαίνεται ότι ο Δανός μέσος θα επιτρέψει στο Ranieri μεγαλύτερη τακτική ευελιξία ώστε να παίζει με το κλασικό 4-4-2 αλλά με ένα πιο επιθετικό 4-3-3 (που θα εκμεταλλευτεί τη δύναμη πυρός των Trezeguet, Del Piero, Amauri) ή και με ένα σχήμα ρόμβου στο κέντρο όπου ο Δανός θα παίζει μπροστά από την άμυνα.
Από μερίδα του τύπου, πάντως, καταγράφονται επιφυλάξεις (ανάλογες οδήγησαν και σε ένα μεμονωμένο επεισόδιο στο Pinzolo, την ανάρτηση ενός πανώ κατά της διοίκησης και του παίχτη) κυρίως επειδή στην Ιταλία τον συνοδεύει η φήμη του "προβοκάτορα" εξαιτίας ενός επεισοδίου στο προηγούμενο Μουντιάλ που οδήγησε στο περίφημο φτύσιμό του από τον Totti...
Αφιερωμένο αξαιρετικά, επομένως, ένα βίντεο από το youtube που δείχνει πως ο Δανός μέσος, παίχτης εκείνη την εποχή της Schalke 04, έκοβε (και εκνεύρισε) τον Kaka...

Δεν υπάρχουν σχόλια: