Τρίτη 22 Ιουλίου 2008

De Ceglie, Giovinco, Marchisio (& Rossi) show

Μπορεί η Ολυμπιακή Squadra Azzurra να τιμωρήθηκε από το νόμο του ποδοσφαίρου, όταν χάνεις γκολ με τη σέσουλα θα δεχθείς ένα, αλλά το τεστ των azzurrini του Casiraghi απέναντι στους Ρουμάνους συνομηλίκους τους (που είναι πιο προχωρημένοι στην προετοιμασία αφού εκεί ξεκινάει το πρωτάθλημα) ήταν θετικό. Παρά το τελικό 1-1.
Κάτι παραπάνω από θετικό το τεστ για τα "διαμαντάκια" της Juventus. Ο Giovinco, μαζί με το Giuseppe Rossi που έγραψε το 1-0 στο 39', ήταν οι καλύτεροι του πρώτου ημιχρόνου με το "ατομικό μυρμήγκι" να μοιράζει μπαλιές αλλά και να δημιουργεί -μόνον ο Ρουμάνος τερματοφύλακας του στέρησε τη χαρά του γκολ. Καλός στο κέντρο ο Marchisio έδειξε και πάλι την ειδικότητά του: μακρινές μπαλιές με το διαβήτη... Εκείνος όμως που έδειξε σε εξαιρετική φόρμα, ένας συνεχής κίνδυνος απ' τ' αριστερά, ήταν ο De Ceglie που, μαζί με τον capitano Nocerino ήταν ο μόνος που έπαιξε και στα 90'. Και μάλιστα λίγο πριν το τελικό σφύριγμα κι ενώ οι Ρουμάνοι είχαν ισοφαρίσει (στο 88') τράνταξε και το οριζόντιο δοκάρι ενώ είχε βγάλει και άσιστ έτοιμες για γκολ που όμως δεν εκμεταλλεύτηκε ο Abate.
Περιμένουμε, με ανυπομονησία, το Πεκίνο και, κυρίως, την επιστροφή τους.

Στο μεταξύ, μετά τις ειδήσεις για ενδιαφέρον της Arsenal για τον παίχτη, ο ατζέντης του Giovinco δήλωσε, στο Radio Kiss Kiss, πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το συμβόλαιό του και ότι ο παίχτης δεν πρόκειται να φύγει από τη Juve.

Δεν υπάρχουν σχόλια: