Τετάρτη 16 Ιουλίου 2008

Στο Lecce θα φιλοξενήσει η Ιταλία το Μαυροβούνιο

Στο Lecce, στις 15 Οκτωβρίου, ανακοινώθηκε σήμερα ότι θα φιλοξενήσει η Squadra Azzura το Μαυροβούνιο, στο τέταρτο παιχνίδι που θα δώσει στο πλαίσιο του 8ου προκριματικού ομίλου για το Μουντιάλ 2010.
Πρόκειται για το τέταρτο ματς που θα δώσει η Εθνική του Marcello Lippi που θα ξεκινήσει την περιπέτειά της για την κατάκτηση του 5ου Παγκοσμίου τίτλου της από την Κύπρο στις 6 Σεπτεμβρίου. Πριν το Μαυροβούνιο, οι azzurri θα αντιμετωπίσουν τη Γεωργία, στις 10 Σεπτεμβρίου στο Udine, και τη Βουλγαρία, στη Σόφια στις 11 Οκτωβρίου.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του ομίλου, η Ιταλία θα παίξει τη ρεβάνς στο Μαυροβούνιο στις 28 Μαρτίου ενώ την 1η Απριλίου θα φιλοξενήσει την Ιρλανδία δυο σπουδαίων πρώην (της Εθνικής και της Juventus), των Trapattoni και Tardelli. Στις 5 Σεπτεμβρίου 2009 η Ιταλία θα πετάξει στη Γεωργία ενώ στις 9 Σεπτεμβρίου 2009 θα φιλοξενήσει τη Βουλγαρία. Προτελευταίο προκριματικό ματς για την Παγκόσμια Πρωταθλήτρια, στις 10 Οκτωβρίου 2009 στην Ιρλανδία, τελευταίο εναντίον της Κύπρου, στην Ιταλία όμως, στις 14 Οκτωβρίου 2009.
In bocca al lupo!

Δεν υπάρχουν σχόλια: