Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

Ranieri: στη Μπρατισλάβα με το νου στη Φλωρεντία και την προσοχή στην Artmedia

Σοβαρότητα -"σα να ξεκινάγαμε από το 0-0"- ζήτησε ο Ranieri τις παραμονές της ρεβάνς με την Artmedia στη Μπρατισλάβα, παιχνίδι που θα δώσει στη Juventus το εισιτήριο για τους Ομίλους του Champions League και στον τεχνικό της ομάδας τη δυνατότητα να δοκιμάσει σχήματα και λύσεις.
Στη συνέντευξη τύπου πριν το ματς ο Ranieri δεν απέκλεισε κάποιας μορφής turn over ενόψει και της κυριακάτικης πρεμιέρας του campionato: "δεν ξέρω ακόμα αν θα κάνω αλλαγές. Μιας και πρόκειται για διεθνές ματς ξέρω ότι όλοι θα ήθελαν να παίξουν αλλά δεν μπορώ να διακινδυνεύσω κάποιους παίχτες μου", είπε ο Ranieri τονίζοντας πως η Juventus δεν έφτασε στη Μπρατισλάβα για τουρισμό. Φιλοδοξούν να της το θυμίσουν και οι αντίπαλοί της -ο τεχνικός των Σλοβάκων, Vladimir Weiss που θα αφοσιωθεί στην Εθνική της χώρας μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του, είπε ότι θα τα δώσουν όλα για μια καλή εμφάνιση, "αν τα καταφέρουμε και για ένα γκολ. Εξάλλου δεν έχουμε να χάσουμε τίποτε", είπε.
Σύμφωνα με τους απεσταλμένους των ιταλικών sites, ο Ranieri θα δοκιμάσει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που μετά τον τραυματισμό του Chiellini θα έχει στην διάθεσή του τον ερχόμενο ενάμιση μήνα -Mellberg, Legrottaglie- όπως και τον Marchisio που την Κυριακή κόντρα στη Fiorentina αναμένεται να πλαισιώσει τον Poulsen αφού ο Sissoko είναι τιμωρημένος από πέρυσι. Στον αγώνα αναμένεται να εμφανιστούν και οι De Ceglie και Giovinco ενώ ειδικά για την επίθεση μεταδίδεται πως θα ξεκινήσει το δίδυμο Del Piero-Amauri για να μπουν στη συνέχεια Trezeguet και Iaquinta.

Δεν υπάρχουν σχόλια: