Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

Τα πιτσιρίκια της Juve βαδίζουν προς το Old Trafford

Εκτός από την κανονική Juventus, και τα πιτσιρίκια της βαδίζουν προς το Old Trafford. Αφού κέρδισαν το ιταλικό τουρνουά το Μάρτιο στην Πεσκάρα, όταν έπαιζαν ως Giovanissimi Nazionali, οι 15χρονοι Allievi Regionali (γεννηθέντες το 1993), βρέθηκαν στην Αγγλία υπό τις οδηγίες του Domenico Maggiora και ήδη τιμούν τα χρώματα του συλλόγου έχοντας κατακτήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Manchester United Premier Cup 2008.
Η επιτυχία ήρθε με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης του Γ' Ομίλου. Αφού χθες, κατά την πρώτη αγωνιστική, ήρθαν ισόπαλοι με τους Αμερικανούς της Atlas (1-1, με γκολ του Ruggiero) και νίκησαν με 3-0 την Supersport Tottenham (με γκολ των De Silvestro και Tazzari), σήμερα επιβλήθηκαν και πάλι με 3-0 επί των Νεοζηλανδών της Central United (με γκολ των Margiotta, De Silvestro, Tazzari), πριν από το αδιάφορο νοκ άουτ -αφού είχαν ήδη κατακτήσει την πρόκριση- απέναντι στη Middlesbrough (1-2, με τέρμα του Huber). Αύριο, 5 Αυγούστου, τα πιτσιρίκια (μαθητές) της Juventus θα αγωνιστούν με τη Βασιλεία προκειμένου να προκριθούν στα ημιτελικά που είναι προγραμματισμένα για το απόγευμα.
Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Τετάρτης στο Old Trafford, εκεί που το βράδυ θα παίξουν η Manchester United με τη Juventus. In bocca al lupo, ragazzi!

Δεν υπάρχουν σχόλια: