Σάββατο 2 Αυγούστου 2008

Δυο διαφορετικές ενδεκάδες κατεβάζει η Juventus εναντίον της Arsenal και του Αμβούργου

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια στο Emirates Stadium για το φιλικό Arsenal-Juventus που θα ξεκινήσει στις 18:15, ένα παιχνίδι που κατά τον Wegner θα είναι μίγμα χαράς και υψηλής ποιότητας ποδοσφαίρου.
Καθώς ο Ranieri χώρισε στα δυο την αποστολή προκειμένου σήμερα, και αύριο με το Αμβούργο, να αγωνιστούν όλοι από 90', οι παίχτες που θα αγωνιστούν το απόγευμα είχαν ελεύθερο το πρωινό. Αντίθετα, οι Nocchi, Zebina, Knezevic, Legrottaglie, Salihamidzic, Zanetti, Poulsen, Ekdal, Camoranesi, Del Piero, Amauri, Pasquato και Rossi, που είναι υποψήφιοι για το αυριανό παιχνίδι, στις 16:00, κατά του Αμβούργου προπονήθηκαν το πρωί.
Όπως διαφαίνεται από το μοίρασμα που έκανε ο Ranieri, κατά των Άγγλων θα δοκιμάσει το δίδυμο Trezeguet-Iaquinta στην επίθεση και το δίδυμο Chiellini-Mellberg στην άμυνα ενώ κατά των Γερμανών θα δοκιμαστούν οι Amauri-Del Piero, που λόγω του επιπόλαιου τραυματισμού του Βραζιλιάνου δεν μπόρεσαν να παίξουν παρά ελάχιστα μαζί κατά της Inter καθώς και το δίδυμο Leggrottaglie-Knezevic στο κέντρο της άμυνας. Κατά των Gunners, επιστρατεύονται Buffon (και Chimenti), Grygera, Mellberg, Chiellini, Molinaro, Sissoko, Tiago, Nedved, Marchionni, Trezeguet, Iaquinta, Ariaudo και Esposito.

Δεν υπάρχουν σχόλια: