Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Η Fiorentina ανακοίνωσε τον Almiron

Αργά το μεσημέρι η Fiorentina ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Almiron από τη Juventus με "προσωρινό τίτλο και δικαίωμα εξαγοράς σε συνιδιοκτησία". Ο παίχτης, που πέρασε το πρωί από ιατρικές εξετάσεις, ανακοινώθηκε πως θα παρουσιαστεί στους δημοσιογράφους το απόγευμα στο αθλητικό κέντρο όπου συνεχίζει την προετοιμασία της η Fiorentina. Η απόχτηση του Almiron έρχεται να προστεθεί στις ανανεώσεις συμβολαίου από τον (πρώην Juve) Adrian Mutu και τον Frey, τον τερματοφύλακα των viola.
Τα ιταλικά αθλητικά ειδησεογραφικά sites αναφέρανε από το πρωί ότι πως η Juventus παραχωρούσε τον παίχτη, ο οποίος δεν έπιασε στους bianconeri και ήδη τον Ιανουάριο είχε δοθεί δανεικός στη Monaco, δανεικό έναντι μιας συμβολικής τιμής 400.000 Ευρώ και με προνομιακό δικαίωμα της Fiorentina να εξαγοράσει το 50% του παίχτη το οποίο, σύμφωνα με κάποια sites, ισοδυναμεί με πόσο περίπου 3,5 εκατ.
Να ευχηθούμε στον Αργεντίνο καλή επιτυχία από τη ...δεύτερη αγωνιστική -την πρώτη έχει κληρωθεί το ματς Fiorentina-Juventus...

(Update, 21:25) "Ήρθα για να δώσω στη Juve να καταλάβει ότι έκανε λάθος που δεν μου έδωσε αρκετό χώρο", δήλωσε μεταξύ άλλον ο Almiron κατά την απογευματινή παρουσίασή του στους δημοσιογράφους. Κατανοητή η πίκρα, πλην όμως το χώρο μόνος του δεν τον βρήκε... Αν πιστέψουμε τον Cagni, τον προπονητή που τον ανέδειξε στην Empoli και εξακολουθεί να τον θεωρεί ως έναν από τους ισχυρότερους μέσους που κυκλοφορούν, ο λόγος είναι η χαμηλή αυτοπεποίθηση του παίχτη...

Επίσημη ανακοίνωση και από τη Juventus

(Update, 6/8/2008) Μια μέρα μετά και αφού κατέθεσε το συμβόλαιο στη Lega, ανακοίνωσε επίσημα η Juventus την παραχώρηση του Almiron στη Fiorentina επιβεβαιώνοντας πως πρόκειται για δανεισμό με δικαίωμα εξαγοράς του 50%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: