Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

Juventus: Forza Atletico Madrid!

Αφού την απέφυγε στα προκριματικά, τώρα η Juventus ...φόρεσε τα κασκόλ της Atletico Madrid και ετοιμάζεται να τα ανεμίσει κάθε φορά που ο φρέσκος Ολυμπιονίκης Aguero θα εφορμά προς την περιοχή της Shalke 04, αύριο βράδυ.
H Juve "καίγεται" για μια νίκη-πρόκριση των Ισπανών, απολύτως εφικτή αφού το πρώτο παιχνίδι στo Gelsenkirchen έληξε μόνο 1-0 υπέρ των Γερμανών, καθώς αυτή η εξέλιξη θα την ανέβαζε αυτομάτως στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στην κλήρωση των Ομίλων της Πέμπτης. Έτσι, εκτός από τις οκτώ ισχυρότερες ομάδες που θα τεθούν επικεφαλής των Ομίλων, η παρέα του Del Piero δεν θα κινδυνεύει να πέσει σε Όμιλο όπου να υπάρχει και δεύτερη ισχυρή ομάδα. Ας πούμε, δίπλα στη Manchester U. ή την Chelsea, δεν θα κινδυνεύει να βρει τη Bayern και τη Fenerbahce του Aragones ή τη Werder του Diego...
Με τον αποκλεισμό της Shalke, τα πράγματα απλουστεύονται. Η Juve θα ανέβει από την 17η στη 16η θέση στο ranking της Uefa οπότε θα αποφύγει τις γερμανικές ομάδες, σαν τη Bayern των Toni-Ribery, θα αποφύγει τις επικίνδυνες πορτογαλικές, σαν την Porto και τη Sporting, θα αποφύγει τους Ολλανδούς της PSV Eindho­ven ή τη Villareal του Giuseppe Rossi που τερματίζοντας δεύτερη υποχρέωσε τη Barcellona να περάσει και αυτή από την ταλαιπωρία των προκριματικών -οι Καταλανοί παίζουν απόψε το βράδυ στην Κρακοβία έχοντας φέρει και αυτοί ένα στρογγυλό 4-0 στο πρώτο ματς.
Γι' αυτό, forza Atletico!

Δεν υπάρχουν σχόλια: