Τρίτη 5 Αυγούστου 2008

Τελικό στη Ρώμη ονειρεύεται ο Nedved και αντιδρά στα γιουχαϊσματα κατά Stankovic και Zambrotta

Όνειρό του Pavel Nedved, να κερδίσει το Champions League παίζοντας το τελευταίο ματς της καριέρας του στον τελικό της Ρώμης. Το αποκαλύπτει ο ίδιος με συνέντευξη στη Stampa όπου αντιδρά στα γιουχαϊσματα κατά του Stankovic και του Zambrotta και προβιβάζει τις μεταγραφές που έγιναν.
"Νιώθετε πιο δυνατοί από πέρυσι;" τον ρωτάνε. "Είμαστε καλύτερα εξοπλισμένοι", απαντά και δηλώνει πως του αρέσει αυτή η ομάδα που έχει και τόσους ταλαντούχους νέους. "Κατά την άποψή μου δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε στην αγορά (για μεταγραφές, εννοεί).
Οπότε τον ρωτάνε για τον Stankovic και με την απάντησή του δίνει ένα μάθημα ήθους: "Γνωρίζω τον Dejan, είναι σπουδαίος παίχτης και καλό παιδί. Θα μας βόλευε αλλά δεν αποφασίζω εγώ". "Ναι, αλλά οι φίλαθλοι αντιδρούν", του επισημαίνει ο δημοσιογράφος. "Δεν συμφωνώ. Ο κόσμος πρέπει να κατανοήσει ότι είμαστε επαγγελματίες, δεν έχει σημασία η προέλευσή μας. Βρισκόμαστε στην υπηρεσία της εταιρείας που μας αγοράζει και επομένως δεν τα καταλαβαίνω αυτά τα προβλήματα". Ναι, αλλά η φανέλα της Inter δεν είναι ιδιαίτερα αγαπητή... "Όντως, δεν ξέρω τι θα γινόταν αν εγώ πήγαινα να παίξω στο Μιλάνο... Επαναλαμβάνω, είναι πράγματα που δεν κατανοώ, με στεναχώρησε όταν άκουσα τα γιουχαϊσματα κατά του Zambrotta. Ο Gianluca έδωσε πολλά στη Juventus, μαζί κερδίσαμε τόσες μάχες".
Να ευχηθούμε στον Pavel να βγει αληθινό το όνειρό του!

Δεν υπάρχουν σχόλια: