Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

Ο Lippi επιβεβαίωσε τον Legrottaglie, έναν από τους 5 της Juve που κάλεσε για τα ματς με Κύπρο, Γεωργία

Επιβεβαίωσε τον Legrottaglie ο Lippi εντάσσοντάς τον εκ νέου στην αποστολή της Squadra Azzurra που θα αντιμετωπίσει την Κύπρο, στις 6 Σεπτεμβρίου, και την Γεωργία στις 10, στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επανέφερε τους Cannavaro και Toni που επανήλθαν από τους τραυματισμούς τους. Οι azzurri που θα συγκεντρωθούν αύριο στο τεχνικό κέντρο του Coverciano της Φλωρεντίας είναι οι:
Τερματοφύλακες: Buffon (Juventus), Amelia (Palermo), De Sanctis (Galatasaray)
Αμυντικοί: Barzagli (Wolfsburg), Cannavaro (Real Madrid), Cassetti (Roma), Dossena (Liverpool), Gamberini (Fiorentina), Grosso (Lyon), Legrottaglie (Juventus), Zambrotta (Milan)
Μέσοι: Aquilani (Roma), Camoranesi (Juventus), De Rossi (Roma), Gattuso (Milan), Palombo (Sampdoria), Pirlo (Milan)
Επιθετικοί: Attaccanti: Del Piero (Juventus), Di Natale (Udinese), Gilardino (Fiorentina), Iaquinta (Juventus), Toni (Bayern Monaco).
Η Juve έχει πάλι τους περισσότερους παίχτες από κάθε ομάδα: 5. Ακολουθούν με 3 οι Roma και Milan. Η Inter δεν εκπροσωπείται πλέον στην Εθνική Ιταλίας αφού δεν κλήθηκε ο ένας από τους δυο Ιταλούς της σύνθεσής της, ο Materazzi -ο άλλος, ο Balotelli κλήθηκε από τον Casiraghi στην Under 21 μαζί με τα διαμαντάκια της Juventus, Giovinco, Marchisio, De Ceglie.

Και 7 ξένοι διεθνείς κλήθηκαν από τις Εθνικές τους

Αλλά δεν θα 'ναι μόνον αυτοί οι 8 παίχτες αυτοί που δεν θα έχει στην διάθεσή του ο Ranieri: ο Alex Manninger κλήθηκε από την Αυστρία, ο Zdenek Grygera από την Τσεχία, ο Olof Mellberg από τη Σουηδία (και ο Albin Ekdal από τη σουηδική Under 21), ο Christian Poulsen από τη Δανία, ο Dario Knezevic από την Κροατία και ο Momo Sissoko από το Μαλί. Συνολικά, 15 διεθνείς...

Δεν υπάρχουν σχόλια: