Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

Συγκινημένος από τους φιλάθλους του Old Trafford, ο Del Piero ευχαριστεί

Συγκινημένος για τις επευφημίες που του επιφύλαξε το Old Trafford κατά την έξοδό του και ικανοποιημένος με την κατάστασή του, δηλώνει ο Del Piero στο προσωπικό του site:
"Με ένα 0-0 με τους εν ενεργεία πρωταθλητές Ευρώπης, ολοκληρώθηκε η τουρνέ μας στην Αγγλία, με την ευκαιρία της οποίας μπορέσαμε να συγκριθούμε σε διεθνές επίπεδο για να προετοιμάσουμε κατά τον καλύτερο τρόπο τα προκριματικά του Champions League, σταυροδρόμι εξαιρετικά σημαντικό για τη χρονιά μας ολόκληρη. Προσωπικά, είμαι πολύ ευχαριστημένος γι' αυτή τη θετική περίοδο που περνάω. Η έξοδός μου από το Old Trafford, ανάμεσα στα χειροκροτήματα των φιλάθλων, με συγκίνησε και μου χάρισε ένα εντονότατο συναίσθημα και γι' αυτό τους ευχαριστώ. Επόμενο επίσημο ραντεβού εναντίον της Artmedia Bratislava, την Τετάρτη 13 Αυγούστου, 21:45, Stadio Olimpico του Torino".
Εμείς ευχαριστούμε capitano. Για τις μαγείες στο γήπεδο και το ήθος μέσα και έξω απ' αυτό! Και να θυμίσουμε πως και ο Camoranesi χειροκροτήθηκε (απλώς...) όταν έγινε αλλαγή και του άρεσε: "Τι ωραίο να σε χειροκροτούν εκτός έδρας!"...

Δεν υπάρχουν σχόλια: