Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Τραυματισμός Nedved στην προπόνηση

Με φορείο και κρατώντας πάγο στο δεξί του αστράγαλο αποχώρησε από την πρωινή προπόνηση ο Pavel Nedved ενώ και ο Sissoko που όμως, λόγω τιμωρίας δεν παίζει την Κυριακή, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προπόνηση με ισχυρό πόνο στην πλάτη μετά από σύγκρουση με τον Grygera.
Το κατά πόσον ο Nedved θα είναι στη διάθεση του Ranieri για το κυριακάτικο ματς με τη Fiorentina στη Φλωρεντία μένει να αξιολογηθεί. Υπάρχει, βέβαια, η λύση Giovinco πλην όμως το "ατομικό μυρμήγκι", ως επιθετικός, έχει λιγότερες αμυντικές δυνατότητες από τον Τσέχο. Γεγονός που μετράει ακόμη περισσότερο λόγω της απουσίας του Sissoko και του τραυματισμένου Zanetti που, πάντως, συνέχισε την ξεχωριστή προπόνηση μαζί με τους άλλους τραυματίες Zebina, Chiellini και Marchionni.
Στο ματς με τη Fiorentina θεωρείται σχεδόν βέβαια πως ο Ranieri θα χρησιμοποιήσει στη μεσαία γραμμή το δίδυμο Marchisio-Poulsen, που άλλωστε δοκιμάστηκε στο ματς με την Artmedia αποσπώντας το εγκώμιό του. Στην επίθεση εκτιμάται ότι θα αγωνιστούν Del Piero και Trezeguet.

Δεν υπάρχουν σχόλια: