Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Juve στην αποψινή κλήρωση για τους Ομίλους του Champions League

Από το ύψος του δεύτερου γκρουπ δυναμικότητας, όπου εντάχθηκε μετά το χθεσινοβραδινό αποκλεισμό της Shalke 04 από την Atletico Madrid, ατενίζει η Juventus την αποψινή κλήρωση για τους Ομίλους του Champions League, στις 7 στο Μοντεκάρλο.
Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας βρίσκονται η κάτοχος του τροπαίου Manchester United, η περυσινή φιναλίστ Chelsea, η Arsenal, η Liverpool (που χθες πέρασε με ένα γκολ δυο λεπτά πριν τη λήξη της παράτασης), η Barcellona, η Real Madrid, η Inter και η Lyon που πολύ θα βόλευε να βρεθεί απέναντί μας...
Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας, εκτός από τη Juve, συμπεριλαμβάνονται η Bayern M., η Villareal, η Psv Eindhoven, η Roma, η Porto, η Werder και η Sporting.
Στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας, εμφανίζονται μερικές ισχυρές ομάδες όπως η κάτοχος του Κυπέλλου Uefa, Zenit (που, όμως, από τα τέλη Σεπτεμβρίου δεν θα έχει αγώνες πρωταθλήματος) και η Fenerbahce του Aragones. Επίσης, συμπεριλαμβάνονατι οι Olympique Marseille, η Steaua, ο Παναθηναϊκός, η Bordeaux, η Celtic και η Basel.
Κάποιες ισχυρές ομάδες βρίσκονται και στο τέταρτο γκρουπ δυναμικότητας, όπου εντάχθηκε η Fiorentina, με πρώτη και απειλητικότερη την Atletico Madrid και υπολογίσιμη Shakhtar Donetsk. Οι υπόλοιπες: Dinamo Kyiv, Cluj, Aalborg και οι δυο ομάδες που πρωτοεμφανίζονται στους Ομίλους, η Anorthosis και η λευκορώσοι της Bate Borisov.
In bocca al lupo!

Δεν υπάρχουν σχόλια: