Πέμπτη 1 Απριλίου 2010

Παρέμβαση Del Piero μετά τις αποκαλύψεις: εκείνα τα 2 scudetti τα νιώθουμε δικά μας και εύχομαι να μας αναγνωριστούν από όλους

Οι αποκαλύψεις για την κανονική εμπλοκή των Moratti-Facchetti και του Galliani (αλλά και παραγόντων άλλων ομάδων) στην υπόθεση calciopoli με τη χρησιμοποίηση ακριβώς των ίδιων πρακτικών για τις οποίες ενοχοποιήθηκε ο Moggi και η Juventus (αναλυτικά τα νέα στοιχεία, εδώ) πέφτουν βροχή. H Ιnter σιωπά, η επίσημη Juve το ίδιο αλλά στη συζήτηση παρενέβη ο capitano στην εκπομπή "Filo Diretto" του "Juventus Channel": "(η calciopoli) είναι μια πληγή και ένα ευρύ θέμα. Αντικειμενικά τις τελευταίες μέρες διαδέχονται το ένα το άλλο, άρθρα και δηλώσεις που σε κάνουν να σκεφτείς κάτι διαφορετικό από τις ετυμηγορίες. Μέχρι σήμερα τα πράγματα πήγαν κατά έναν τρόπο και εμείς ακολουθήσαμε το δρόμο μας. Εκείνα τα δυο scudetti εμείς τα νιώθουμε με υπερηφάνεια δικά μας και εύχομαι να αναγνωριστούν και σεένα ευρύτερο επίπεδο από όλους. Αυτές όμως είναι ελπίδες και ιδέες, πρέπει να μείνουμε στα γεγονότα και μόνον όταν θα αλλάξουν αυτά τα γεγονότα θα μπορούμε να χαρούμε και εμείς", διαμήνυσε ο Del Piero, επαναλαμβάνοντας τη θέση που κρατά σταθερά εδώ και 4 χρόνια.

Πρωταρχικός μας στόχος, πια, η 4η θέση

Στο πλαίσιο της ίδιας εκπομπής, ο Del Piero αναφέρθηκε και στην προσπάθεια της ομάδας και επανέλαβε πως "τώρα πιά ο πρωταρχικός μας στόχος είναι η 4η θέση. Αυτό το πρωτάθλημα δεν πήγε όπως θέλαμε και η κρίση δεν μπορεί να είναι θετική. Πρέπει να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία. Μόνον σκεπτόμενοι θετικά θα μπορέσουμε να ανακτήσουμε δυνάμεις που έχουμε ανάγκη αυτή τη στιγμή", είπε επισημαίνοντας ότι το πρόγραμμα είναι δύσκολο αλλά η ομάδα έχει την ποιότητα για να πετύχει το στόχο της.

Πηγή: Juventus.com, La Stampa

Δεν υπάρχουν σχόλια: