Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Deschamps: εγώ στη Juve; Ποτέ μην πεις ποτέ... Αν θα επέστρεφα; Ναι!

O Didier Deschamps μπορεί να οδηγεί τη Marseille προς την κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος (έχει 5 βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Auxerre) αλλά ποτέ δεν αρνείται να εκδηλώσει την αγάπη του στη Juve. Έτσι, όταν τον ρώτησαν στο "Sky Sport" για την παραίτησή του το 2007 από τον πάγκο της Juventus επανέλαβε ότι θεωρεί πως έκανε "λάθος" (" ήμουν νέος και άπειρος" είπε) και αφού απάντησε ότι αν βρισκόταν στο γήπεδο, όπως είχε συμβωεί εμ τον Ranieri, θα χαιρετούσε εκτός από τους παίχτες και τους παράγοντες, εκφράστηκε θετικά για το ενδεχόμενο επιστροφής του.
"Αν η Juve σε καλούσε;", τον ρώτησαν. "Ποτέ μην πεις ποτέ αλλά, ειλικρινά, μου φαίνεται πολύ δύσκολο γιατί οι παράγοντες είναι οι ίδιοι που ήταν και όταν έφυγα και εγώ, στη θέση τους, δνε θα σκεφτόμουν να με ξαναπάρω. Τώρα είμαι καλά στη Μασσαλία αλλά για μένα η Juve είναι πάντα η Juve", απάντησε. Κια στην επακόλουθη, ευθεία ερώτηση: "θα επέστρεφες στη Juve;", η απάντηση του ήρθε ξερή: "Ναι".
Αυτές οι δηλώσεις -και, κυρίως, αυτές οι ερωτήσεις...- γίνονται την ώρα που κυκλοφορούν και γράφονται φήμες για φαραωνική προσφορά του Perez (Real) στον Capello, για πώληση της Liverpool με αβέβαιο μέλλον του, ακριβού, Benitez και για πιθανότητα ο Allegri να πάει στη Milan ;όπου ίσως καταλήξει και ...ο Lippi ως τεχνικός διευθυντής -όλα τα σενάρια, δήλαδή, της Juventus έχουν ανταγωνιστές...

Πηγή: Corriere dello Sport

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ase mas re dechamps pou thes na epistrepseis kiolas!de theloume anthropous me prosopikothta gnomh kai talento sthn juve!de to xeis katalavei?tsirakia ths ekastote dioikisis theloume!
dimitris thess