Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Ξεκίνησε η ανάποδη μέτρηση...

Αναμένοντας την επανάληψη της δίκης, αύριο στη Νάπολη, η Juventus ετοιμάζει την αναμέτρηση με την Inter στο γήπεδο, την Παρασκευή έχοντας στην διάθεσή της όλους της τους παίχτες.

Επανέρχεται ο Sissoko,

προπονήθηκαν Del Piero, Caceres

Ο Zaccheroni έχει ξανά στην διάθεσή του τον, όχι και τόσο λαμπρό τελευταία, Momo Sissoko που εξέτισε την ποινή του καθώς και τον Camoranesi που δεν τιμωρήθηκε για μια αγκωνιά πάνω στη διεκδίκηση της μπάλας, πιθανόν να χάνει, όμως, τον Grygera ο οποίος αποχώρησε νωρίτερα από την προπόνηση και η κατάστασή του θα αξιολογηθεί. Η ομάδα προπονήθηκε στο Vinovo υπό τις οδηγίες του γυμναστή Eugenio Albarello -ειδικά ο Del Piero και ο Caceres, προπονήθηκαν αρχικά ξεχωριστά (με τον βοηθό προπονητή Stefano Agresti) και στη συνέχεια πήραν μέρος στο οικογενειακό ματς σε περιορισμένο γήπεδο.

Κανένας τιμωρημένος στη Juve,

η Inter δεν θα έχει στην διάθεσή της τον Chivu

Καλά τα νέα όσον αφορά τις κάρτες: κανένας από τους παίχτες, και δεν ήταν λίγοι, που είδαν χθες την κίτρινη κάρτα δεν χάνει το ματς με τους nerazzurri: Marchisio και Felipe Melo πήραν την 7η κίτρινη κάρτα, ο Grosso την 5η και ο Chiellini τη 2η. Ο μόνος για τον οποίο υπήρχε κάποιος φόβος ήταν ο Camoranesi αλλά ο αθλητικός δικαστής τον απάλλαξε αφού ο διαιτητής Valeri θεώρησε φυσιολογική φάση στο πλαίσιο του παιχνιδιού μια αγκωνιά στον Conti στη φάση μιας διεκδίκησης της μπάλας την οποία κανείς δεν είχε δει την ώρα του ματς αλλά εντόπισαν οι ..."τηλεοπτικοί 007".
Από την Inter, ο μόνος παίχτης που θα χάσει το ματς έχοντας συμπληρώσει κίτρινες κάρτες, είναι ο Chivu.

Ιταλός από σήμερα ο Αmauri


Πριν από μερικούς μήνες, όταν ο Lippi και όλοι τον περίμεναν πώς και πώς για να συμπληρώσει την αποστολή της Squadra Azzurra στη Νότιο Αφρική, η είδηση θα ήταν πρωτοσέλιδη παντού: τώρα, η χαμηλή του απόδοση δεν επιτρέπει ιδιαίτερους πανηγυρισμούς: ο Amauri πάντως, ορκίστηκε σήμερα και είναι πλέον Ιταλός πολίτης. Δηλώνοντας χαρούμενος στο "Juventus Channel" προτίμησε να μην μιλήσει για την Εθνική...

Πηγή: Juventus.com

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γαμ@$#στε τους να βάλουνε μυαλό τα σιχάματα του calcio!

ΥΓ: Βάλτο Gobbo, μάχη έχουμε...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Τι να κάνουμε; Έτσι που τα καταφέραμε φέτος, αύριο πρέπει να υποστηρίξουμε τη Fiorentina και από την Κυριακή τη Roma για να φτάσει η Inter στους "Zero tituli"

P.S. Την ημέρα του ματς, αμέσως μετά τα μεσάνυχτα 15 προς 16 Απριλίου, έχω έτοιμο ένα ιστορικό περιστατικό της σχέσης Inter και διαιτησίας...

Ανώνυμος είπε...

http://www.sport-fm.gr/article/225251

Χαρτομαντηλα να κλαψουμε!!!!!το αιωνιο ταλεντο,ο wannabe ντελπιερο δε θα μας κανει παρεα ως το τελος της σεζον!
δημητρης θες