Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

Μήπως, εδώ που φτάσαμε δεν συμφέρει;

Έξι βαθμούς αποό την 4η θέση (Sampdoria) και με άλλες δυο ομάδες από πάνω (Palermo, Napoli), η Juventus βλέπει να της ξεφεύγουν τα προκριματικά του Champions League και να ανοίγεται μπορστά της η προοπτική του Europa League σε μια ιδιαίτερη σεζόν αφού πρέπει να συνυπολογιστεί ότι πολλοί από τους παίχτες που ήδη έχει ή και απ' αυτούς που γράφεται ότι θέλει, θα έχουν παίξει στη Νότιο Αφρική στο Μουντιάλ.
Σε αυτό το πλαίσιο, η "Stampa" καταγράφει έναν προβληματισμό που σημειώνει ότι υπάρχει και στο εσωτερικό του συλλόγου: μήπως, εδώ που φτάσαμε, δεν συμφέρει η έξοδος στο Europa League, ούτε για το ταμείο (μόλις το ένα πέμπτο των χρημάτων που διασφαλίζει το Champions) ούτε -κυρίως αυτό- στην προοπτική χτισίματος μιας νεάς ομάδας που θα έχει στόχο του scudetto. Δεν πρέπει να παραβλεφθεί το γεγονός ότι αν η ομάδα φτάσει στο Europa League ως 6η ή 7η, το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 29 Ιουλίου, υποχρεώνοντας το σύλλογο να ξεκινήσει την προετοιμασία περίπου ένα μήνα νωρίτερα και μάλιστα χωρίς διεθνείς... Η 5η θέση, πάλι, σε στέλνει να πρωτοπαίξεις σε ημερομηνίες αντίστοιχες με τα προκριματικά του Champions (18 και 26 Αυγούστου) οπότε, εν μέρει λύνεται το θέμα της προετοιμασίας, όχι όμως και το γεγονός ότι τα ματς θα γίνονται Πέμπτη υπονομεύοντας, με μακρινά ταξίδια σε κακά γήπεδα, την προσπάθεια για το scudetto...
Κάποιοι, και μέσα στο σύλλογο, γράφει η "Stampa", σκέφτονται μήπως θα ήταν καλύτερο η ομάδα να μείνει έξω απ' όλα, αφού έχασε το Champions -άλλωστε, για να φτάσει 4η θα έπρεπε να αυτοκτονήσουν όλοι μαζί Sampdoria, Palermo, Napoli και η Juve να κάνει ό,τι δεν έκανε όλη τη χρονιά: 4 νίκες σε 4 ματς... Να μείνει εκτός, λοιπόν, για να ξαναξεκινήσει με ηρεμία με καθαρό στόχο το scudetto: "υπόθεση αξιοπρέπειας, και αυτή, υπό μια έννοια", σημειώνει με νόημα η εφημερίδα...
Έτσι και αλλιώς, με Catania (κυρίως) και Milan εκτός (και Bari, Parma εντός), πιθανόν η συζήτηση να είναι απλώς φιλολογική και το ίδιο το γήπεδο να δώσει την απάντηση...
Πηγή: La Stampa

8 σχόλια:

magica juve είπε...

an einai na riksoun lefta kai na ftiaksoun OMADA tote protimo na mhn pame...alla den yparxei periptosi autoi na riksoun lefta an den bgoume cl kai den yparxei periptosi na erthei paixtis sobaros gia na mhn agonistei sto cl...opote kai alli xronia xameni..

Ανώνυμος είπε...

POTE de tha fantazomoun oti o sullogos pou latrepsa gia to ateleioto pathos t gia nikes esto kai sto teleutaias shmasias mats tha eftane se auto to shmeio!auth einai h aksioprepeia pou tha krathsoun o delpiero kai o buffon????an isxuei auto pou lene pleon eimaste kai epishma omada epipedou parma,catania kai loipon limon!!!
dimitris thess

Ανώνυμος είπε...

Dld...lew egw twra...mas xalaei ena EU.L toy xronoy mazi me prwta8lima kai kypelo??? (Ena oneiro trelo,oneiro apatilo...)
Ti na pw,an pame me tetoia muala kai tou xronoy...exoun na klapsoun manoules!!!
Asxeto,kamia metagrafh sovari akougetai h' me ton ampalo ton Amauri kai Zebina kai_____,kai_____,kai_____,kai_____8a thn vgaloyme???? (sta ____ sumplirwnwi o ka8enas to "eidalma toy")

Παναγιώτης είπε...

Μετά και από αυτό το πράγμα δεν μπορώ να βρω ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΘΕΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ παιδιά εν όψει της επόμενης περιόδου. Συμφωνώ με τον φίλο Δημήτρη ότι έχουμε καταντήσει μία μικρομεσαία ομάδα της Serie A που, πλέον, επιλέγει στόχους, αν όχι τους αφήνει όλους στην τύχη τους. Εύχομαι να κοιμηθώ (ποδοσφαιρικά) και να ξυπνήσω το καλοκαίρι του 2011 (μπορεί και ΠΟΛΥ αργότερα).

JUVENTUS η κατάντια της διοίκησης σου τελειωμό ΔΕΝ ΕΧΕΙ... Εμείς θα είμαστε μέχρι να πεθάνουμε δίπλα σου αλλά όσο υπάρχουν αυτά τα ΟΡΝΙΑ να σε περιτριγυρίζουν δεν θα ξαναδεις ΠΟΤΕ άσπρη μέρα.

ΥΣ: LUCIANO MOGGI ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΘΕΣ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ 0,1% ΕΛΠΙΔΑ... ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ...

Un Gobbo ad Atene είπε...

Παιδιά, ένα δημοσίευμα είναι που αναφέρεται σε κάποιους που... Και έπειτα, ποιος είπε ότι μπορούμε να βγούμε στην 7η θέση με Catania και Milan;

Μεταγραφές; Κάθε μέρα γράφονται από 1-3... Έχουμε πάρει τη μισή Liverpool (με τον προπονητή της), ό,τι καλύτερο θεωρείται πως υπάρχει στη Γερμανία και πάεμ για Ισπανία...

Λυπάμαι αλλά βαριέμαι να καταγράφω τέτοια δημοσιεύματα...

magica juve είπε...

re paidia mipos i dioikisi exei skeutei oti apokleietai na bgei i juve etsi opos ta ekane fetos cl kai ta leei auta oste oloi na pisteuoun meta oti ta paratise kai na mhn theoritei i xronia TOSO apotyxia???

Ανώνυμος είπε...

Μπορω να αντιπαρελθω με χιουμορ και αυτοσαρκασμο μια μεγαλη ηττα,μια ηλιθια δηλωση παικτη, προπονητη κτλ,μια οποιαδηποτε αποτυχια!στο κατω κατω αυτα συμβαινουν σε ολες τις ομαδες καποια στιγμη!αυτο ομως που ειναι εγκληματικο,τραγικο,εξευτελιστικο ειναι να δεχομαι να μειωνουν τον πηχη των προσδοκιων μου,των στοχων μου σαν ομαδα και γω να νομιζω οτι ειναι μεγαλη ευκαιρια για σουπερουαου κοσμοιστορικες αλλαγες που θα μας φερουν στην κορυφη του γαλαξια!αν οι οπαδοι στην ιταλια το δεχτουν αυτο και δεν αντιδρασουν τοτε ειμαστε κλινικα νεκροι σαν συλλογος!αν δεν υπαρξει ασφυκτικη πιεση εστω και για εξοδο στο γιουροπα τα χρονια της ανυπαξιας μας και της απαξιωσης θα γινουν παρα πολλα!
Ξυπνατε εκει οι τιφοζοι στην ιταλια ρεεεεεεεεε!!!!!!ηδη στο βιβονο επρεπε να στε!σας εχουν καψει το μυαλο οι βρωμιαριδες της διοικησης!
δημητρης θες

Ανώνυμος είπε...

το σημερινο ματς ειναι η απαντηση σε οσους συμφωνουν να μην βγουμε ευρωπη!καθηστε να βλεπετε την ιντερ να πηγαινει τελικο να την αποθεωνει ολη η ευρωπη και μεις να μαστε απο το καναπε!καθηστε να ανεχεστε αυτη την ξεφτιλα!πουτανα διοικηση που μας καταντησες!αντε στο διαολο ολοι τους!
δημητρης θες