Τρίτη 6 Απριλίου 2010

H Ομοσπονδία δείχνει να κινείται

Ο πρόεδρος Abete ζητά από τον Εισαγγελέα διαφάνεια...
Κάτι κινείται: η Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (Figc) δεν θα σταθεί αρνητικά στην προοπτική παραλαβής νέων στοιχείων που θα προκύψουν από τη δίκη στη Νάπολη, όπου παρίσταται ως πολιτική αγωγή, και δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ανοίξει μια νέα διαδικασία στο πλαίσιο της αθλητικής δικαιοσύνης. Την είδηση μεταφέρει η "Stampa" επισημαίνοντας ότι από την Ομοσπονδία έγινε γνωστό ότι προκειμένου να αξιολογησει, αναμένει η επανέναρξη της δίκης, όπου η υπεράσπιση του Moggi θα καταθέσει σειρά τηλεφωνικών συνδιαλέξεων υψηλών παραγόντων άλλων ομάδων, μεταξύ των οποίων Inter και Milan, που είχαν θαφτεί κατά την προανάκριση.
Ήδη, όπως έγινε γνωστό, ο Ομοσπονδιακός Εισαγγελέας Stefano Palalzzi αποφάσισε το άνοιγμα ενός αρχείου (παίρνοντας ως αφορμή το αίτημα του Vieri, εδώ) όπου κατ' αρχήν μπαίνουν τα δημοσιεύματα (με τις συνδιαλέξεις) αυτών των ημερών... Με δεδομένο το νομικό προβληματισμό περί παραγραφής που διακινείται από τους interisti, μπορεί να αποδειχθεί σημαντική εξέλιξη.

O Abete ζητά να ξεκαθαρίσει η κατάσταση

(Update 7/4) Ο πρόεδρος της Figc, Giancarlo Abete δεν έχει μιλήσει επίσημα αλλά οι διαρροές λένε ότι ζήτησε από τον Palazzi να αποσαφηνίσει την κατάσταση: "θέλω διαφάνεια", φέρεται να του είπε σε ημίωρη συνάντηση των δυο, χθες.

Πηγή: La Stampa, TuttoJuve.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: