Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Φιλικό 5-0 από τη Juventus

Τρεις μέρες πριν το παιχνίδι με την Cagliari, η Juventus έδωσε σήμερα το απόγευμα ένα φιλικό τεστ στο Vinovo με τον Settimo, τοπική ομάδα της Serie D. Το παιχνίδι έληξε 5-0 με δυο γκολ του Trezeguet (από μπαλιές του Camoranesi), μια ...κεφαλιά του Giovinco και ένα γκολ του ίδιου του Camoranesi. Στην επανάληψη σκόραρε και ο Iaquinta.
Αλλά η καλύτερη είδηση αφορά την κατάσταση των τραυματιών. Diego και Caceres δεν αγωνίστηκαν και ακολούθησαν διαφοροποιημένο πρόγραμμα αλλά έπαιξαν από ένα ημίχρονο Buffon, Poulsen, Chiellini και Del Piero. Manninger, Paolucci και Pinsoglio (σε ένα κομμάτι της επανάληψης) έπαιξαν με τον Settimo.

Συνεχίζεται η αμφισβήτηση από την tifoseria

(Update) Με κοινό τους ανακοινωθέν Drughi και Viking καλούν τους φιλάθλους να διαμαρτυρηθούν κατά της ιδοκτησίας, του συλλόγου και των παιχτών στο παιχνίδι με την Cagliari: "Εναντίον όποιου προσπαθεί να ταπεινώσει 113 χρόνια ιστορίας. Εναντίον μιας ανίκανης ιδιοκτησίας και διοίκησης. Εναντίον μερικών ανάξιων παιχτών indegni. Εναντίον όποιου προσβάλλει τη μνήμη των Gianni και Umberto Agnelli, των πεσόντων των Βρυξελλών, των Gaetano Scirea, Andrea Fortunato, Alessio, Riccardo και όλων εκείνων που τίμησαν τη δοξασμένη μας Φανέλα και τώρα δεν υπάρχουν πια. Εναντίον όποιου, δούλος των δούλων, αποδέχθηκε τη serie B χωρίς να κουνήσει το βλέφαρό του και άφησε να του πάρουν δυο scudetti άξια κερδισμένα στο γήπεδο. Εναντίον όποιου, υπό το φως των νέων γεγονότων για την farsopoli δεν ακούστηκε ακόμα γιατί... όπως είπαμε εμείς... Διοικητικό Συμβούλιο λαγών! Εναντίον όποιου δεν αξίζει την αγάπη μας, και εσείς tifosi juventini των tribuna est και ovest, την Κυριακή 11 Απριλίου ενωθείτε μαζί μας και αμφισβητείστε αυτούς τους ανίκανους! Να τους δίωξουμε! La JUVE SIAMO SOLO NOI και ξαναθέλουμε την πραγματική Juve!"

Πηγή: Juventus.com, Ju29ro.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: