Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Αντεπίθεση Juve: θέλουμε ίση μεταχείριση

"Σε κάθε έδρα, αθλητική και μη, θα εγγυηθούμε την ιστορία και τους φιλάθλους μας", προειδοποιεί και υπόσχεται ο σύλλογος
Τελικά, η απαντητική επιστολή του John Elkann προς τον "Corriere della Sera" (εδώ) με την οποία απέρριπτε την προσπάθεια των αντιπάλων της να κλείσουν την υπόθεση, αποδείχθηκε προάγγελος μιας σημαντικής επίσημης ανακοίνωσης με την οποία, νωρίς το απόγευμα και υπό τον σαφή τίτλο: "Δίκη της Νάπολη, ανακοίνωση του συλλόγου", η Juventus αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο της αναθεώρησης της δίκης του 2006 και περνά στην αντεπίθεση ζητώντας "ίση μεταχείρηση" για τους ενόχους που αποκαλύπτονται τώρα.
H ανακοίνωση

"Με απόλυτο σεβασμό στις διαδικασίες που αφορούν εν εξελίξει δίκες, η Juventus θα αξιολογήσει προσεχτικά με τους νομικούς της την ενδεχόμενη συνάφεια των νέων αποδεικτικών στοιχείων που εισήχθησαν στην εν εξελίξει διαδικασία στη Νάπολη με σκοπό να εγγυηθεί σε κάθε έδρα, αθλητική και μη, και όπως πάντα έκανε, την πιο προσεκτική φροντίδα της ιστορίας της και των φιλάθλων της. Η Juventus δείχνει εμπιστοσύνη ότι οι θεσμοί και τα όργανα της δικαιοσύνης θα μπορέσουν να διασφαλίσουν ίση μεταχείριση για όλους, όπως άλλωστε ο σύλλογος και οι συνήγοροί του ζήτησαν κατά τη διάρκεια της αθλητικής δίκης του 2006".
Επισημαίνεται ότι αύριο υπάρχει προγραμματισμένη συνεδρίαση της Ιταλικης Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας (Figc), με άλλη θεματολογία αλλά προφανώς θα ανταλλαχθούν, έτσω άτυπα, οι πρώτες απόψεις υπό το φως, πλέον, της ανακοίνωσης.
Και μια παρατήρηση: η Juventus μιλά για "δίκες" και όχι "δίκη" -κάτι που ενδεχομένως δείχνει ότι την ενδιαφέρει και η δίκη για τις υποκλοπές της Telecom όπου φαίνεται ότι η Inter ζητούσε συγκεκριμένες παρακολουθήσεις...

Τώρα, να αντιδράσει και η ομάδα!
Με την
Inter παίζουμε για την ιστορία μας!

Σε εννιά μέρες, μετά το Juventus-Cagliari, η Madama αγωνίζεται στο Μιλάνο με την Inter [1] και αυτή τη φορά, περισσότερο από ποτέ, με πρώτους τους "γερουσιαστές", τον capitan Del Piero, τον Buffon, τον Camo, τον Chiello, τον Trezegol, (άντε, τέτοιες ώρες ας ξεχάσουε τα μίση), τον Cannavaro και τον Zebina, όλη μαζί η ομάδα οφείλει να δείξει στον Moratti ποιά είναι η Juventus!

[1] Το παιχνίδι με την Inter μετατέθηκε μια μέρα νωρίτερα: Παρασκευή, 16 Απριλίου, 21:45 (ώρα Ελλάδας) μετά από αίτημα των nerazzurri που στις 20 Απριλίου παίζουν με τη Barcelona στο San Siro.

Πηγή: Juventus.com

3 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Όπως έχετε γράψει πολλοί από σας, είναι απίθανο να μας διαβάζουν αλλά, επιτρέψτε μου να ανοίξω εγώ τα σχόλια με αυτό το μήνυμα:

"Τέσσερα χρόνια περιμέναμε να ακούσουμε ότι θα υπερασπιστείτε την ιστορία μας και εμάς. Μην τα κάνετε σαν την άλλη φορά!"

Forza Juve, sempre e per sempre!

bianconero78 είπε...

Λετε να μας διαβαζουν ρε παιδια?Ανασταση!

Ανώνυμος είπε...

Pantos gia to mats me thn inter pou les gobbo eite me egoismo eite xoris 4 tha fame!
dimitris thess