Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

"Στόχος του Trezeguet η Milan"

Όσο περισσότερο ακούγεται το όνομα του Benitez και τα σενάρια για τους παίχτες που θα φύγουν και τους άλλους που θα έρθουν, τόσο φουντώνει η μεταγραφολογία. Ο David Trezeguet είναι ένας παίχτης που άρεσε στον Ισπανό αλλά η ηλικία του, οι τραυματισμοί του και ο υψηλότατος μισθός του, δημιουργούν κλίμα χωρισμού με τη Juventus, γεγονός που επιβεβαιωσε ο ατζέντης του, Antonio Caliendo, στο "Tutto Mercato Web": "περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στη Juve τις επόμενες βδομάδες και μετά θα αξιολογήσουμε, είναι αλήθεια ότι γι' αυτόν ενδιαφέρονται Lyon και Corinthians. Παρ' όλα αυτά ο στόχος του είναι η Milan, άλλωστε ποιός δεν θα πήγαινε; Το κόστος; Πιστεύω ότι η τιμή καθορίζεται γύρω από ένα τραπέζι, γύρω στα 5 με 10 εκ. €, το συμβόλαιό του θα ήταν διετές".
Ήδη κυκλοφορεί το όνομα του Giuseppe Rossi με τον ατζέντη του να δηλώνει τη διαθεσιμότητά του.

Συνεχίζεται η φημολογία για τον Buffon

Στο μεταξύ, οι δηλώσεις του Buffon ότι δεν σκοπεύει να ζητήσει να φύγει αλλά θα κινηθεί στο πλαίσιο των αποφάσεων του συλλόγου, εξακολουθούν να κυκλοφορούν σενάρια που τον θέλουν στο Μάντσεστερ και επομένως βλέπουν αντικαταστάτες του: υπ' αριθμόν ένας αναφέρεται ο Marchetti (Cagliari), για τον οποίο μιλά θετικά ο ίδιος ο Buffon, ο Frey (Fiorentina) αλλά και ο Sorrentino (Chievo) όπως και οι νεότεροι Lloris (Lyon) και Sirigu (Palermo). Όλοι τους πάντως βρίσκονται στη λίστα μεταγραφών πολλών άλλων συλλόγων και δεν στοιχίζουν καθόλου λίγα.

Πηγή: TMW

2 σχόλια:

Παναγιώτης είπε...

Να είναι καλά ο Uno-duo-Trezegoal όπου και να πάει, δεν πρόκειται να τον γιουχάρω ΠΟΤΕ εφόσον έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα μας αλλά και για το γεγονός ότι έμεινε στην Serie B. Από εκει και πέρα θέλω ΑΞΙΟ αντικαταστάτη του, και αυτός είναι ΕΝΑΣ για εμένα... Karim Benzema! Τον λατρεύω και τον θέλω στην Juve μας. Υπάρχουν και άλλες καλές λύσεις πάντως, όπως ο Lisandro της Λιόν και ο Dzeko της Βόλφσμπουργκ.

Από εκεί και πέρα όσον αφορά των τερματοφύλακα αν είναι να φύγει ο Gigi από αυτούς που αναφέρονται θέλω πρώτα από όλα τον Frey, που τον θεωρώ SUPER, και μετά τον Lloris. Μακάρι πάντως να μείνει ο Gigi...

Αυτά τα ολίγα!

magica juve είπε...

Συμφωνω με τον παναγιωτη στο θεμα του τερματοφυλακα...και εννοειται οι οπου και να παει ο trezeguet θα τον αγαπαμε...και εγω θελω πολυ τον Giuseppe Rossi...