Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

O Blanc απειλεί να κόψει τους μισθούς

Μετά την 16η ήττα στη σεζόν, 12η στο campionato, o Blanc απείλησε τους παίχτες με περικοπή μισθών στη χθεσινή ημίωρη συνάντηση στο Vinovo που χαρακτηρίζεται ως η σκληρότερη στην 4ετία του: "καθήκον μας είναι να πληρώνουμε, δικό σας να παίζετε", φέρεται να είπε ο Blanc έχοντας τον Bettega στο πλευρό του. Η απόφαση φέρεται, κατά τη "Stampa", να είναι η εξής: οι μισθοί παγώνουν τουλάχιστον ως την Κυριακή, "ως ότου δεν φέρετε αποτελέσματα και δεν δώσετε δείγματα δουλειάς και επαγγελματισμού".
Αφού απέτυχε το καρότο (γινόταν λόγος για πριμ κατάκτησης της 4ης θέσης), στο σύλλογο αποφάσιαν να καταφύγουν στο καρότο: σύμφωνα με τους κανονισμούς, οι μισθοί μπορούν να καταβάλλονται ανά τρίμηνο, οότε οι παίχτες κινδυνεύουν να πάρουν τους μισθούς Απριλίου, Μαϊου και Ιουνίου στις 30 Σεπτεμβρίου. Μιλάμε για 115 εκ., το τρίτο ψηλότερο μισθολόγιο στη serie A μετά από εκείνο της Inter (150 εκ.) και της Milan (125,5 εκ.).
Σωστό το μέτρο αλλά... το μισθό της διοίκησης ποιος και πότε θα τον κόψει;

O Chiellini με την ομάδα

Επέστρεψε στις προπονήσεις με την ομάδα ο Chiellini ενώ ο Buffon συνέχισε στο γυμναστήριο (update) και το απόγευμα άρχισε προετοιμασία με τον Nista στο γήπεδο... Δεν είναι διαθέσιμοι Diego, Caceres, Poulsen ενώ στο παιχνίδι που έγινε ήταν πολύ καλός ο Giovinco. Με την Cagliari, την Κυριακή, ο Zaccheroni δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Sissoko στον οποίο επιβλήθηε ποινή μιας αγωνιστικής.

Πηγή: La Stampa, Juventus.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

noris to skeftike o blanc..eprepe na ginoun 12 httes gia na to kanei..
magica juve