Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Juventus-Cagliari 1-0 με τον Chiellini

Με γκολ γύρισε ο Chiellini και απαντώντας, στο 35', στο οριζόντιο δοκάρι του Cossu στο 13', έδωσε μια νίκη που κρατά τη Juve 3 βαθμούς πίσω από το Palermo...

Δοκάρι της Cagliari, σώσιμο από τον Cannavato, ευκαιρίες με Camoranesi, Giovinco και ένα γκολ Chiellini-Iaquinta που ακθρώθηκε για οφσάιντ του δεύτερου...

JUVENTUS-CAGLIARI 1-0
Τέρματα: 35' Chiellini
Κίτρινες κάρτες: 36' F.Melo, 45' Marchisio, 49' Chiellini, 65' Grosso (J) - 34' Conti, 87' Canini (C)
Διαιτητής: Paolo Valeri. Επόπτες: Francesco Altomare, Giancarlo Rubino. Τέταρτος διαιτητής: Sebastiano Peruzzo.

JUVENTUS: 1 Buffon, 15 Zebina, 5 Cannavaro, 3 Chiellini, 6 Grosso (65' 18 Poulsen), 16 Camoranesi (91' 7 Salihamidzic), 8 Marchisio, 4 F.Melo, 29 De Ceglie, 9 Iaquinta (74' 20 Giovinco), 11 Amauri. Αναπληρωματικοί: 13 Manninger, 33 Legrottaglie, 10 Del Piero, 17 Trezeguet.
Προπονητής: Alberto Zaccheroni.
CAGLIARI: 22 Marchetti, 14 Pisano, 21 Canini, 3 Ariaudo, 31 Agostini, 8 Biondini, 5 Conti, 4 Dessena (62' 10 Lazzari), 7 Cossu, 32 Matri (83' 30 Ragatzu), 9 Anderson. Αναπληρωματικοί: 24 Lupatelli, 15 Marzoratti, 20 Barone, 23 Larrivey, 27 Jeda.
Προπονητής: Massimiliano Allegri.
Ο Chiellini ισοφάρισε το ρεκόρ του

(Update) Με το σημερινό του γκολ, ο Chiellini έφτασε στα 4 γκολ, όσα όλη τη σεζόν πέρυσι και το 2003/04 με το Livorno στη serie B.
Εγκώμια Zac στον Del Piero

Γενικά ικανοποιημένος (άλλωστε, η ομάδα νίκησε χωρίς να δεχτεί γκολ μετά από 19 ματς), εμφανίστηκε ο Zaccheroni που κράτησε ως θετικό στοιχείο της εμφάνισης το γεγονός ότι η ομάδα έδειξε σημάδια καλύτερης φυσικής κατάστασης και ότι ο ίδιος είχε δυνατότητες επιλογής. "Για πρώτη φορά μπόρεσα να κρατήσω στον πάγκο όποιον δεν μπόρεσε να προπονηθεί κανονικά μέσα στη βδομάδα", είπε αναφέροντας τον capitano που εγκωμίασε ως "παράδειγμα επαγγελματισμού και σοβαρότητα. Έρχεται πάντα πρώτος και φεύγει τελευταίος".
Όσον αφορά στο μέλλον, όταν ρωτήθηκε αν βλέπει Prandelli ή Allegri στη θέση του, ο Zaccheroni επισήμανε ότι "στο μεταξύ τους κέρδισα και τους δυο και αν είναι να φύγω, για μένα μετράει ελάχιστα να ξέρω ποιος θα έρθει"...

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καυτα δακρυα χαρας κυλουν βασανιστηκα στο αξυριστο προσωπο μου!Η γιουβε,ναι η γιουβεντους της περιοδου 2009-10,η χαρα του καθε πικραμενου,η χαρα του καθε χασογκωλη καταφερε επειτα απο 5 μηνες να κερδισει χωρις μαλιστα να δεχτει γκολ!ο ενθουσιασμος ειναι μεγαλος,η χαρα ανυποτη,η περηφανεια ξεχυλλιζει απο τα μπατζακια μας!αιτημα ολων των οπαδων πρεπει να γινει ενα αγαλμα στον τεραστιο τζακερονι που καταφερνει αυτο το ιστορικο ρεκορ!I LOVE ZACCERONI!!!!
Υ.Γ1-Respect στον μονο ποδοσφαιριστη της φετινης ομαδος που ειναι παγκοσμιας κλασης(κιελο)!!!
Υ.Γ2-Προσευχες στον θεο,αλλαχ,χομεινι,εωσφορο,βελζεβουλ και γενικα σε οποιον θεο πιστευει ο καθενας για να μην φαμε πανω απο 3 την παρασκευη!
Υ.Γ-Δεν αξιζουμε καμια θεση ευρωπης
δημητρης-θες

Ανώνυμος είπε...

File gobbo de 8a valeis perigrafh tou agwna opws kaneis panta?Trelokefaloniths

Un Gobbo ad Atene είπε...

Trelokefalonith, δεν είδα το ματς, μόνον φάσεις, οπότε δεν μπορώ να βάλω περιγραφή. Από όσα διάβασα και άκουσα από εδώ και από εκεί, κατάλαβα ότι δεν ήταν και τίποτα σπουδαία εμφάνιση...

Παναγιώτης είπε...

Ο Δημήτρης τα είπε όλα παιδιά. Δεν θα προσθέσω τίποτα παραπάνω αλλά θα σημειώσω με κεφαλαία γράμματα πως ΑΥΤΗ Η ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΤΟΤΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ... Εκεί μας κατήντησαν.

Καλό βράδυ, καλό κουράγιο και όσον αφορά την ερχόμενη Παρασκευή... no comment.