Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Πλήρης στην προπόνηση. Ο Blanc απαίτησε από την ομάδα να μην τα παρατήσει

Όλη η ομάδα, και εκείνοι που χθες είχαν μείνει στο γυμναστήριο (Marchisio, Salihamidzic και Diego), προπονήθηκε κανονκά σήμερα στο Vinovo προετοιμάζοντας το κυριακάτικο παιχνίδι με το Bari, όπου ο Zaccheroni θα έχει προβλήματα σύνθεσης στη μεσαία γραμμή καθώς είναι τιμωρημένοι τόσο ο Sissoko, που αποβλήθηκε με την Inter, όσο και ο F.Melo Που στο ματς με τους nerazzurri είδε την 8η κίτρινη κάρτα φέτος... Στι γυμναστήριο έμεινε και ο Trezeguet με τον Sissoko.
"O Gigi μένει άλλα τρία χρόνια"

O Silvano Martina, ατζέντης του Buffon, μίλησε στο "TuttoMercatoWeb" και δήλωσε ότι "ο Gigi μένει άλλα τρία χρόνια στη Juve". Αναφερόμενος στις φήμες που ξανακούστηκαν για αποχώρησή του, ο Martina τόνισε πως "δεν υπάρχει απολύτως τίποτα. Αντίθετα, δεν καταλαβαίνω γιατί εξακολουθούν να εμφανίζονται (σ.σ. στα δηγμοσιεύματα) ομάδες και ποσά. Εμείς, μπορώ να το εγγυηθώ, δεν ξέρουμε τίποτα". Ο Martina διαβεβαίωσε ότι ο Buffon θέλει να τιμήσει το συμβόλαιό του: "φυσικά, έχει τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Juventus και τίποτα δεν με κάνει να σκεφτώ ότι θα μπορούσε να αλλάξει κάτι σύντομα".

Blanc: δεν τα παρατάμε

(Update 21/4) Στην απογευματινή προπόνηση εμφανίστηκε και ο πρόεδρος Blanc για να τονίσει στους παίχτες και το τεχνικό επιτελείο ότι "δεν τα παρατάμε". Ο Blanc διαμήνυσε ότι δεν πρέπει καν να περνά από τη σκέψη κανενός μια χρονιά χωρίς την Ευρώπη και ζήτησε η σεζόν να τελειώσει αξιοπρεπεώς. Το πρόβλημα, πάντως, είναι ότι πολλοί από τους παίχτες γνωρίζουν ότι αυτοί είναι οι τελευταίοι τους αγώνες in bianconero...
Τουρνέ σε ΗΠΑ, Καναδά
"Δοκιμαστικό" για Del Piero;

Με τουρνέ στις ΗΠΑ και τον Καναδά θα ολοκληρώσει τη σεζόν η Juventus. Στις 23 Μαϊου θα αγωνιστεί με τους New York Red Bulls ενώ στις 25 Μαϊου θα αντιμετωπίσει στο Τορόντο τη Fiorentina. (Update) H "Gazzetta dello Sport" επιμένει εδώ και μέρες ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία σεζόν του Del Piero ως παίχτη της Juventus. Μετά την ανακοίνωση της τουρνέ, μάλιστα, ανέφερε ότι ο capitano μπορεί να αποφασίσει να πάει στους New York Red Bulls για να κλείσει την καριέρα του πριν επιστρέψει στην διοίκηση του συλλόγου -ανάλογη επιλογή είχε κάνει ο Bettega, πηγαίνοντας στον Καναδά.

Πηγή: Juventus.com, TMW, Gazzetta dello Sport, Tuttosport

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο περιοδευων θιασος τωρα και στο καναδα!!οι σιχαμενοι πανε τελικο και μεις πεταμε χαρταετο!αρε καταντια......
δημητρης θες