Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Απάντηση απ' τον Benitez ως τις 15 περιμένει η Juve... Διαψεύδει ο ατζέντης του...

Η συνεννόηση με τον Benitez προχώρησε: η Juventus, σύμφωνα με το "Tuttosport", ικανοποίησε την απαίτησή του για απολαβές ανάλογες με αυτές που έχει στη Liverpool, από τους 12 συνεργάτες που ζήτησε να πάρει μαζί του σύμφώνησαν στους 8, λεφτά για μεταγραφές θα του δώσουν (80 εκ. σε περίπτωση εξόδου στο Champions League), μένει μα εκκρεμότητα όσον αφορά το "πριμ" μεταγραφής που ζητά λόγω της ρήτρας που τον δένει με τους Άγγλους. Με αυτά τα δεδομένα, πλέον, Blanc και Bettega περιμένουν μια απάντηση που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, περνά και μέσα από το ματς Real-Barca. Αν οι Καταλανοί καθαρίσουν το παιχνίδι και το πρωτάθλημα, το ενδεχόμενο να καθίσει στον πάγκο της Real αυξάνει και ο ίδιος θα το ήθελε πολύ... Το "Tuttosport" αναφέρει και την ημερομηνία εντός της οποίας περιμένει η Juve την τελική απάντηση: 15 Απριλίου...

Ο ατζέντης του: "εγώ δεν είχα καμία επαφή με τη
Juve.
Ο Rafa έχει άλλα 4 χρόνια συμβόλαιο με τη Liverpool"


(Update) Ο Garcia Quilon, ατζέντης του Benitez έκανε δηλώσεις στο "calciomercato.it" σχετικά με το ενδιαφέρον της Juventus: "δεν γνωρίζω τίποτα, εγώ δεν είχα καμία επαφή με τη Juventus. Ο Rafa έχει άλλα τέσσερα χρόνια συμβόλαιο με τη Liverpool, δεν υπάρχει τίποτε άλλο να προσθέσουμε".

Πηγή: Tuttosport, TuttoJuve.com

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ante na doume ti tha ginei!pantos prepei na dosei polla perissotera apo oti sthn liverpool!kalo to champions league pou tous pire alla an nomizei oti me tetartes theseis tha thn vgazei katharh einai gelasmenos!
dimitris thess