Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Και τους δυο;

Αν δώσουμε βάση στα σημερινά δημσοιεύματα της Οικογενειακής "La Stampa" και του "Tuttosport", η προσέγγιση με τον Benitez αλλά και τον Marotta είναι σε καλό δρόμο. Η εφημερίδα των Agnelli, μάλιστα, σήμερα αλλάζει ρότα και, επισημαίνοντας ότι προχωρά η συνεννόηση με τον Marotta τονίζει ότι προαλείφεται για γενικός διευθυντής "και με τον Benitez". Ταυτόχρονα, στο μέτωπο του Ισπανού τεχνικού το "Tuttosport" μεταδίδει μια είδηση που αν είναι αληθινή, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα: ότι ο Benitez συζητά με τη Liverpool να πάρει μαζί του και τον βοηθό του, τον Sammy Lee...

Στο στόχαστρο ο Kjaer για την άμυνα

Στο μεταγραφικό επίπεδο, η Juve φέρεται να αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον της για τον Δανό κεντρικό αμυντικό του Palermo, τον 21χρονο Simon Kjaer για τον οποίο ενδιαφέρεται η Manchester City και έχει ρήτρα απελευθέρωσης 12 εκ. για το εξωτερικό. Η Juve θα μπορούσε να βάλει στη ζυγαριά και τον Ekdal.
Παράλληλα, γίνονται κινήσεις και προς την έξοδο: η εξαγορά του Molinaro από τη Στουτγάρδη είναι κοντά, όπως και του Tiago από την Atletico Madrid και του Almiron από το Bari.

Torres, Dzeko αλλά και Pazzini

O Fernando Torres φέρεται να είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος για την επίθεση, σύμφωνα και με τις επιθυμίες του Benitez που ψάχνει και για ακραίους ώστε να επανέλθει στο 4-4-2. Στη θέση του Ισπανού υπάρχει και ο Dzeko, για τον οποίο φέρεται να συμφώνησε ο Benitez αλλά και ο Pazzini την έλευση του οποίου θα διευκόλυνε ο Marotta. Υπό αναχώρηση ο Amauri (ίσως στην Αγγλία, τώρα που έχει ιταλικό διαβατήριο) αλλά και ο Trezeguet ενώ συζητείται και η παραχώρηση των Iaquinta, Giovinco, σύμφωνα τουλάχιστον με τον"Corriere dello Sport".

Πηγές: La Stampa, Tuttosport, Corriere dello Sport

2 σχόλια:

bianconero78 είπε...

Να δω τον Τορες στα ασπρομαυρα και ας κλεισω τα ματια μου μετα.Ετσι οπως τελειωνει τις φασεις σε κανει να τελειωνεις και συ.Ο μονος λογος που βλεπω την σιχαμενη λιβερπουλ καμια φορα ειναι αυτος.Σε καλο δρομο ολες οι κινησεις ως τωρα και μαλλον καποιος ειναι πισω απ αυτες.

Ανώνυμος είπε...

Πολυ δυσκολο μου φαινεται να ρθει ο τορες οσο και αν αγαπαει τον μπενιτεζ!τωρα για πατσινι που ακουγεται ειναι τραγικο!ο αμυντικος του παλερμο ειναι απλως μια μετριοτητα!οσο για τους επιθετικους που ειναι υπατμον στο καλο και να μας γραφουν ολοι τους!επιπεδου γιουβεντους δεν ειναι κανενας τους πλεον!οπως φευγουν ας παρουν και ολη την υπολοιπη σαβουρα που χει μαζδευτει φετος!
δημητρης θες