Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Η Juve ζητά συγγνώμη και κλίνει το στόμα

Μετά τη βαριά ήττα από την Udinese, 12η φέτος, ζητώντας συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους της η Juventus ανακοίνωσε ότι εισέρεχεται σε φάση σιγής προς τα media (silenzio stampa): δεν θα μιλήσει κανείς, ούτε παίχτης, ούτε ο προπονητης ούτε η διοίκηση (...) για αδιευκρίνιστο διάστημα. Την είδηση μετέδωσε η Rai στην εκπομπή "Domenica Sportiva". (update) Η επίσημη ανακοίνωση -που εκδόθηκε αφού η ομάδα παρέμεινε για πολύ ώρα μετά το ματς κλεισμένη στα αποδυτήρια- λακωνική: "Μετά την ήττα στο Udine, Διοίκηση, προπονητής και απίχτης ζητάνε συγγνώμη από όλους τους φιλάθλους και αποφασίζουν τη σιωπή"...

Πηγή: Rai, Juventus.com

4 σχόλια:

Un Gobbo ad Atene είπε...

Σε αυτό το σημείο κάποιος μπορεί να αρχίσει να γίνεται καχύποπτος και κακός δεδομένου ότι συνήθως το silenzio stampa ακολουθούν παίχτες και προπονητής, όχι η διοίκηση... Μήπως αυτή η σιωπή είναι βολική, για τη διοίκηση, διότι έτσι αποφευγει να μιλήσει για τις αποκαλύψεις που ανατρέπουν την calciopoli?

P.S. Μας μένουν Cagliari, Bari, Parma (εντός), Inter, Milan, Catania (εκτός) οπότε...

Ανώνυμος είπε...

San upotithetai nohmones anthropoi kai opadoi pou eimaste to proto pou tha prepe na polemhsoume einai oi exthroi ths juventus pou einai mesa sthn juventus kai oxi moratti kai loipoi geloioi!
dimitris thess

Παναγιώτης είπε...

Βολεύτηκαν οι κύριοι της διοίκησης με αυτή την απόφαση έτσι; Ααα ρε ξύλο που θέλετε όλοι σας... ΚΑΘΙΚΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

les kai meta ti siopi the erthoun ta apotelesmata!