Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

O Terje Hauge διαιτητής στο Maccabi-Juventus

Σε ένα Νορβηγό, όπως και στο ματς με τη Bordeaux, ανατέθηκε το αυριανό παιχνίδι της Juventus στο Τελ Αβίβ: τον ιδιαίτερα έμπειρο Terje Hauge (έχει διευθύνει 112 ματς στην Ευρώπη) με τον οποίο η Juve συναντήθηκε μια φορά πριν εξίμηση χρόνια, στη Μαδρίτη. Το ματς έληξε τότε με 2-1 υπέρ της Real Madrid (γκολ των Ronaldo, Trezeguet και Roberto Carlos) -σκορ που οι bianconeri ανέτρεψαν στη ρεβάνς του "Delle Alpi" με εκείνο το φανταστικό 3-1 που χάρισε στην ομάδα τον τελικό του Μάντσεστερ που χάθηκε στα πέναλτυ.
Τον Hauge συνάντησαν πιο πρόσφατα μερικοί διεθνείς bianconeri καθώς ήταν ο διαιτητής του ματς της μαθηματικής πρόκρισης στο Μουντιάλ, Ιρλανδία-Ιταλία 2-2 με γκολ του Camoranesi και άσιστ του Iaquinta για τον Gilardino.
Στο "Ramat Gan" του Tel Aviv ο Hauge θα έχει ως επόπτες τους Frank Andas και Kim Thomas Haglund που ήταν ήταν επόπτης στο ματς με τη Bordeaux -;όχι εκείνος που δεν είδε το οφσάιντ στο γκολ των Γιρονδίνων (αυτό το λάθος το διέπραξε ο Nebben) αλλά εκείνος που, μαζί με τον τότε διαιτητή, τον Ovrebo δεν είδε ένα πιθανό πέναλτυ για τους bianconeri στο φινάλε... Τέταρτος διαιτητής αύριο θα είναι ο Kristoffer Helgerud.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: