Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Σε μεγάλα κέφια Del Piero και Diego

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Juventus χωρίς τους διεθνείς της. Σε σχέση με χθες, ο Ciro Ferrara είχε ξανά στην διάθεσή του τον Trezeguet, που ξεπέρασε τον πονόλαιμο (όπως ο Buffon ξεπέρασε το πρόβλημα πυρετού και τέθηκε στην διάθεση του Lippi). Μετά το ζέσταμα και τις ασκήσεις τεχνικής, οι bianconeri έπαιξαν ένα οικογενειακό διπλό σε περιορισμένο γήπεδο όπου αγωνίστηκαν τόσο ο Del Piero όσο και ο Marchisio. Ο capitano εμφανίστηκε σε μεγάλη φόρμα όπως και ο Diego: γκολ και εξαιρετικές ενέργειες και από τους δυο, ενθουσίασαν. Ξεχωριστά δούλεψε ο Sissoko ενώ ο Zebina είχε άδεια.

Stop για τον F.Melo στην προπόνηση της Βραζιλίας

(Update) Στοπ για τον F.Melo κατά την διάρκεια της πρώτης προπόνησης της Βραζιλίας στη Doha ενόψει του φιλικού με την Αγγλία. Ο μέσος της Juventus ένιωσε ένα μυϊκό πρόβλημα στο δεξί πόδι. Ο F.Melo, όπως και ο Naldo που ένιωσε ανάλογες ενοχλήσεις, θα εξεταστούν από το ιατρικό τιμ της Βραζιλίας.

Πηγή: Juventus.com, Tuttosport

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

thelo na do meta to match me thn udinese na vgainoun oi antipaloi amuntikoi me stomaxikes diataraxes apo tis sakoules tou alex kai tou diego!!!!ante epitelous tha tous doume mazi sto ghpedo kairos htan!alhtheia ti ginetai me amauri kai milan polu mou vromaei h douleia apo persi kai kati musthries dhloseis!
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Μμμ, κυκλοφορεί, διαψεύδεται, κλίνει, ξανανοίγει... Κόλπα (και) ατζέντηδων...