Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Cannavaro: θέλουμε τη νίκη-πρόκριση


(Update) Και μετά την Bordeuax η Inter, του λένε για να παρατηρήσει ο Cannavaro ότι δεν σκέφτεται ακόμα την Inter αλλά την Cagliari που στο Μιλάνο έδειξε τις ικανότητές της
"Θέλουμε να κερδίσουμε για να προσπαθήσουμε να πετύχουμε από τώρα την πρόκριση" διαμήνυσε ο Cannavaro κατά την αναχώρηση της ομάδας για τη Γαλλία επισημαίνοντας πάντως ότι "δεν θα είναι εύκολο" αφού, παρά τις απουσίες της, η Bordeaux "έχει άξιους αντικαταστάτες. Δεν είναι τυχαίο που εδώ και δυο χρόνια είναι στην κορυφή του γαλλικού ποδοσφαίρου", συμπλήρωσε. (update) "Θα θελήσουν να αγωνιστούν να βγουν πρώτοι αλλά νιώθουμε τη σημασία της αναμέτρησης γιατί να φτάσουμε την τελευταία αγωνιστική με τη Bayern δεν θα είναι ωραίο. Αν έχουμε την ευκαιρία αύριο βράδυ να κλειδώσουμε την πρόκριση, πρέπει να την κλειδώσουμε".

"Και εμένα με βρίζουν παντού, δεν νομίζω
ότι ήταν ρατσιστικές οι ιαχές κατά Balotelli".
Τσουχτερό πρόστιμο περιμένουν στη Juventus
O Blanc μίλησε με την Inter και αποδοκίμασε


Εν αναμονή του τσουχτερού προστίμου για τις ιαχές κατά του Balotelli την Κυριακή (τις οποίες ο πρόεδρος Blanc αποδοκίμασε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη διοίκηση της Inter, πριν τις δηλώσεις Mourinho που υπέδειξε την τιμωρία του γηπέδου), ο Cannavaro επισήμανε ότι εδώ και χρόνια και ο ίδιος γίνεται στόχος σε όλα τα γήπεδα (σ.σ. ιαχές κατά των ναπολετάνων) και εξέφρασε την εκτίμηση ότι οι ιαχές κατά Balotelli "είναι απ' αυτές που ακούγονται στα γήπεδα και πρέπει να εξαφανιστούν αλλά δεν ήταν ρατσιστικές" -με αυτό το σκεπτικό, άλλωστε, αναμένεται η Juventus να τιμωρηθεί μόνο με πρόστιμο. Και επειδή από τα μεγάφωνα του σταδίου υπήρξε άμεση αποδοκιμασία κατά τη διάρκεια του ματς με την Udinese.
Η εφημερίδα των Agnelli, "La Stampa", πάντως, χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα κατά των ανεγκέφαλων που βρίζουν στο γήπεδο ενώ η Juventus απέφυγε να απαντήσει στον Mourinho για να μη ρίξει λάδι στη φωτιά.

Μaicon; Δεν με αφορούν οι υποθέσεις άλλων.
Όποιος έκανε λάθος, πληρώνει αλλά αυτό
είναι αρμοδιότητα άλλων και όχι δική μου

Όσον αφορά, τέλος, στην υπόθεση Maicon (αποβλήθηκε για ανάρμοστη συμπεριφορά στον επόπτη και η Inter ζητούσε να μην τιμωρηθεί, όπως προβλέπεται και update έγινε, με δυο αγωνιστικές, οπότε θα χάσει το ματς με τη Juve), o Cannavaro αρκέστηκε να σημειώσει: "δεν με αφορούν υποθέσεις άλλων ομάδων. Αν κάποιος κάνει λάθος είναι σωστό να πληρώσει αλλά αυτό είναι άλλοι αρμόδιοι να το αποφασίσουν", συμπλήρωσε τονίζοντας και πάλι ότι η γραμμή του συλλόγου, η άποψη του προπονητή και όλων είναι ότι δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι αλλά τι κάνουμε εμείς.

Πηγές: Juventus.com, La Stampa, juventusfcnews

Δεν υπάρχουν σχόλια: