Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Έργα στο γήπεδο, όχι λόγια στα media!

"Εκείνοι λένε όσα πρέπει να πούνε, που τα λέγανε και πέρυσι καθ' όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αναφέρομαι στη Juve αλλά και σε άλλες αντιπάλους. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε γίνει σημείο αναφοράς για όλους. Μας ικανοποιεί αρκετά. Όσον αφορά τη (βαθμολογική) διαφορά, θα ήμουν ικανοποιημένος να κερδίσω το scudetto ακόμα και με ένα και μόνο βαθμό διαφοράς. Ένας, πέντε ή δέκα, δεν υπάρχει διαφορά": η δήλωση έγινε από τον Marco Branca, τεχνικό διευθυντή της Inter στη σημερινή "Gazzetta dello Sport" και όσο και αν δείχνει πόσο υπολογίζουν οι nerazzurri τη Juventus, αποκαλύπτει -δυστυχώς- μια πραγματικότητα: εμείς κάνουμε δηλώσεις, αυτοί προηγούνται...
Η βαριά εντός έδρας ήττα από τη Napoli δεν ξεπλένεται με μια, όμορφη, πεντάρα στο Μπέργκαμο επί της Atalanta. Ούτε με δηλώσεις διαφόρων παιχτών (που δεν έχει καν νόημα να αναπαραχθούν) για τις δυνατότητες της ομάδας, για το scudetto και το Champions League που είναι του χεριού μας. Είτε λέγεσαι Trezeguet, είτε Diego θα έπρεπε, αντί για εξαγγελίες να παίρνεις ως παράδειγμα τον capitano, να δουλεύεις με το κεφάλι ψηλά για να αποδείξεις -μέσα στο γήπεδο- ότι μπορείς. Το 2-3 έχει μπει πλέον στην ιστορία της ομάδας και μόνο με ένα σημαντικότερο ιστορικό επίτευγμα ξεπλένεται.

Udinese, Bordeaux, Cagliari,
Inter, Bayern: στο γήπεδο οι απαντήσεις

Στις 22 του μήνα περιμένουμε την Udinese (χωρίς τον Di Natale που τιμωρώθηκε με μια γωνιστική συμπληρώνοντας κίτρινες κάρτες στο ματς με τη Fiorentina), στις 25 παίζουμε το "κλείδωμα" της πρόκρισης και την πρώτη θέση στον Όμιλο του Champions League μέσα στο Bordeuax και στις 29 έχουμε μια κρίσιμη αναμέτρηση στη Σαρδηνία με την φορμαρισμένη Cagliari (4 νίκες στα 4 τελευταία ματς) -ματς που πρέπει να κερδηθούν στο γήπεδο και όχι στα λόγια για να φτάσουμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο ματς με την Inter στις 5 Δεκεμβρίου και να το κερδίσουμε (τρεις μέρες μετά έχουμε και τη Bayern στο Τορίνο): μόνον τότε θα έχει νόημα να μιλήσουν οι παίχτες και με λόγια. Εξακολουθώντας να έχουν κατά νου ότι 4 μέρες μετά τους Βαυαρούς θα αντιμετωπίσουν την καλύτερη άμυνα της Ευρώπης, αυτή τη στιγμή, την Bari...
Ως τότε, ας βάλουν το απόκομμα με τις δηλώσεις του Branca στα αποδυτήρια, να τις βλέπουν κάθε ώρα και στιγμή να τους ανεβαίνει η αδρεναλίνη!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Etsi akrivos file mou!exoume aphudisei stis diloseis fetos!tha krithoun omos mesa dekemvri tha xei ksekatharisei gia ta kala os pros to ti tha perimenoume fetos!me diafora megaluterh apo 5 vathmous apo inter kai deuterh thesh ston omilo ta pragmata tha nai to ligotero duskola!
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Ακριβώς! Και αναφέρομαι στους παίχτες και όχι στον προπονητή γιατί η ήττα απ' τη Napoli είναι δική τους: και ο Mourinho έβγαλε όλη την άμυνα στο Κίεβο και ούτε ανισσοροπίες δημιουργήθηκαν ούτε τίποτα: οι παίχτες της Inter όρμησαν μπροστά και δημιούργησαν την τύχη που τους οδήγησε στη νίκη. Οι παίχτες παίζουν!