Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

John Elkann: η ομάδα είναι ισχυρή, πρέπει να γίνει και σταθερή

"Όταν βλέπεις την ομάδα όπως τις προάλλες (σ.σ. στο 5-2 με την Atalanta) είναι σημάδι πως είναι δυνατή. Τώρα το σημαντικό είναι να είναι σταθερά ισχυρή", διαμήνυσε ο John Elkann κατά την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους του Πολυτεχνείου του Τορίνο.

Ciro Ferrara: η ομάδα μπορεί μόνο να ωριμάσει

Μήνυμα στο οποίο ανταποκρίνεται ο Ciro Ferrara που μιλώντας στην "Repubblica", και αφού αναγνώρισε ότι μπορεί να έκανε κάποια λάθη, επισημαίνει: "πιστεύω ότι αυτή η ομάδα μπορεί μόνο να ωριμάσει. Η Inter είναι η ομάδα που πρέπει να κερδίσουμε και εμείς θα προσπαθήσουμε ως το τέλος. Το πρωτάθλημα για μας είναι προτεραιότητα", συμπλήρωσε επισημαίνοντας ότι αναμένει μετά την παύση να έχει πάλι στην διάθεσή του τον Del Piero "και τους άλλους. Δεδομένων των σχεσεων με τον Alessandro, θα είναι μια επιλογή εγκεφαλική όχι συναισθηματική", τόνισε δείχνοντας πόσο σημαντικός είναι ο capitano.

Amauri, Marchisio, Giovinco:
δουλεύουμε για να βρούμε τη συνέχεια

(Update) Με την επισήμανση του J.Elkann, ότι η ομάδα πρέπει να βρει συνέχεια στα αποτελέσματα συμφωνούν απόλυτα Amauri, Marchisio και Giovinco που παράλληλα τονίζουν ότι είναι σημαντικό η Juventus να κοιτάξει το δρόμο της και να κερδίσει όλα τα ματς μέχρι την αναμέτρηση με την Inter όπου θα παίξει σε μεγάλο βαθμό την τύχη της.
"Είναι όλα ανοιχτά: πάμε καλά στο Champions League και στο πρωτάθλημα δείξαμε ότι υπάρχουμε", δήλωσε στο "Sky Sport" o Amauri τονίζοντας ότι δεν τον φοβίζει ο εσωτερικός ανταγωνισμός: "όσο περισσότεροι πρωταθλητές υπάρχουν τόσο καλύτερα είναι. Μόνον έτσι μπορούμε να κερδίσουμε το scudetto", είπε.
Καλά νέα έφερε με τη δική του συνέντευξη στον ίδιο σταθμό ο Marchisio: "η επάνοδός μου πηγαίνει πάρα πολύ καλά χάρη στο ιατρικό τιμ της Juventus που κάνει εξαιρετική δουλειά. Πιστεύω ότι θα είμαι στη διάθεση του mister για το ματς κατά της Udinese", είπε τονίζοντας ότι αυτό που τον απασχολεί τώρα είναι να ξαναβρεί τη θέση του στην ομάδα και να πάει καλά. "Μετά, στο τέλος της χρονιάς θα δούμε αν έχω την τύχη να πάω στο Μουντιάλ", πρόσθεσε και εγκωμίασε τους συμπαίκτες του για τα παιχνίδια που έκαναν, με εξαίρεση φυσικά αυτό με τη Napoli. "Πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό το δρόμο, να ανακτήσουεμ έδαφος έναντι της Inter κερδίζοντας όσους περισότερους μπορούμε πριν την απευθείας αναμέτρηση και ελπίζοντας να κάνουν λάθος σε κάποιο ματς".
"Πρέπει να σκεφτούμε εμάς, να πάμε καλά και να κερδίζουμε, χωρις ννα σκεφτόμαστε τις άλλες ομάδες και τις υποχρεώσεις τους", είπε από πλευράς του στο "Juventus Channel" o Giovinco που εξέφρασε τη χαρά του για την επάνοδο των τραυματιών.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: