Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Μετά τους Del Piero, Sissoko, η Juve πάει στο Bordeaux και με τον Marchisio

Το ματς με την Bordeaux δεν αφήνει περιθώρια: η ομάδα βρέθηκε από το πρωί στο Vinovo σε ασκήσεις χαλάρωσης για όσους αγωνίστηκαν χθες κατά της Udinese ενώ οι υπόλοιποι, μαζί με μερικούς Primavera, έκαναν ασκήσεις τακτικής και κατοχής της μπάλας. Πλήρες πρόγραμμα για Del Piero και Sissoko, που αγωνίστηκαν μόνο 40 λεπτά, καθώς και για τους Tiago, Marchisio, Zebina.

Και ο "Brazzo" στην αποστολή!
Μαζί και οι Tiago και Zebina

(Update) Φυσιολογικά, λοιπόν, ο Ciro Ferrara συμπεριέλαβε στη λίστα των παιχτών που θα πάρει μαζί του στη Γαλλία και τους Marchisio, Zebina και Tiago ενώ παίρνει μαζί του και τον Salihamidzic: ο Βόσνιος δεν είναι ακόμα έτοιμος αλλά ο Ferrara θέλει να του δώσει την ευκαιρία να αναπνεύσει ξανά τον αέρα των αποδυτηρίων. Οι μόνοι που θα μείνουν στο Τορίνο είναι ο Kirev, ο νεαρός τέταρτος τερματοφύλακας, ο Iaquinta και ο Trezeguet. Η πλήρης λίστα των 25 παιχτών που θα πάνε στη Γαλλία και στους οποίους περιλαμβάνεται και ο Ciro Immobile της Primavera: 1 Buffon, 2 Caceres, 3 Chiellini, 4 Felipe Melo, 5 Cannavaro, 6 Grosso, 7 Salihamidzic, 8 Marchisio, 10 Del Piero, 11 Amauri, 12 Chimenti, 13 Manninger, 15 Zebina, 16 Camoranesi, 18 Poulsen, 19 Molinaro, 20 Giovinco, 21 Grygera, 22 Sissoko, 23 Ariaudo, 28 Diego, 29 De Ceglie, 30 Tiago, 33 Legrottaglie, 40 Immobile.

Chamakh, Gourcuff στη λίστα των τραυματιών

(Update 2) Αντίθετα, προβλήματα τραυματισμών υπάρχουν στη Bordeaux, ακριβώς όπως συνέβαινε στη Juventus που έφτασε στο πρώτο ματς χωρίς Del Piero, Diego, Sissoko, Chiellini και έχασε και τον Cannavaro. Οι Γιορνδίνοι, που ηττήθηκαν εντός έδρας το Σάββατο, όπως ανακοίνωσε το site τους έχουν τραυματία τον Chamakh (διαγνώστηκε πρόβλημα στους κοιλιακούς), τον Gourcouff (στους προδαγωγούς), τον Jussie (στο ισχύο) ενώ ο Jurietti έχει φαρυγγίτιδα. Δεν είανι διαθέσιμος ούτε ο Carlos Henrique. Πάντως, το ποιούς θα έχει ο Laurent Blanc και ποιούς όχι θα το ξέρουμε αύριο που θα κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις.

Πηγή: Juventus.com, girondins.com

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Giati pisteuo oti paizoun paixnidia oi galloi kai aurio o qourqouf tha nai entekada?opos kai na xei ta panta gia mena aurio tha krithoun apo duo sugkekrimenous paiktes!sissoko kai diego!an o kathenas sto rolo tou einai apsogos den uparxei periptosh na mhn fugoume me diplo!
dimitris thess

Un Gobbo ad Atene είπε...

Το απόγευμα θα έχουμε μια πρώτη ένδειξη και αύριο θα ξέρουμε την αλήθεια! Η νίκη, πάντως, είναι απαραίτητη. Αν δεις το site της Bayern γράφει πεντακάθαρα ότι ελπίζει σε ένα δώρο από τη Bordeaux για να τα παίξει όλα για όλα στο Τορίνο!