Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Τη Genoa θα αντιμετωπίσει η Primavera στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας

Η περυσινή Κυπελλούχος Genoa θα είναι η επόμενη αντίπαλος της Primavera στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας Primavera 2009/10 μετά το σημερινό εξ αναβολής παιχνίδι της με την Torino. Οι μικροί της Genoa έχασαν 1-0 στο γήπεδό τους όταν δόθηκε πέναλτυ στους granata και αποβλήθηκε και ένας παίχτης της γηπεδούχου αλλά πήραν την πρόκριση χάρη στο 2-1 που είχαν πετύχει μέσα στο Τορίνο. (update 13/9) Μετά από κλήρωση ορίστηκε ότι το πρώτο παιχνίδι, στις 25 Νοεμβρίου, θα γίνει στη Γένοβα (εκεί όπου η Juventus κέρδισε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος) και η ρεβάνς, στις 19 Δεκεμβρίου, στο Vinovo.

Τα άλλα ζευγάρια, η πορεία
προς τον τελικό, η προϊστορία του θεσμού

Τα άλλα τρία ζευγάρια των προημιτελικών: Lecce-Palermo, Milan-Cittadella, Lazio-Empoli. Η Juventus κερδίζοντας την πρόκριση θα συναντήσει στα ημιτελικά τη νικήτριας της αναμέτρησης ανάμεσα στη Lecce και την περυσινή πρωταθλήτρια Palermo.
H Primavera της Juventus έχει κατακτήσει 3 Κύπελλα, τελευταία φορά το 2006/07. Η ομάδα με τα περισσότερα Κύπελλα είναι η Torino (7) και ακολουθεί η Inter (5) που φέτος αποκλείστηκε νωρίς.

Πηγές: Lega Calcio, genoafc.it

Δεν υπάρχουν σχόλια: