Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Μεγάλη νίκη της Primavera: 1-0 μέσα στη Genoa στο ντεμπούτο του πρωταθλήματος


(Update 17/12) Φάσεις και γκολ
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η εποχή του Luciano Bruni στην Primavera: το δύσκολο ντεμπούτο του πρωταθλήματος κατά της κατόχου του Super Cup και Κυπελλούχου Genoa, ξεκίνησε με νίκη, 1-0 με φάουλ του νεότερου Giovinco, του Giuseppe!
Στο συνθετικό Cogoleto οι Ελπίδες της Juventus έκλεισαν όλους τους διδρόμους και χάλασαν τη γιορτή στους grifoncini (στη Γένοβα έτοίμαζαν φιέστα για να εκτεθεί το Super Cup και το Κύπελλο) και τούτο παρά τις απουσίες των De Paola και Silvestri. Βέβαια, ο Bruni ξαναβρήκε τον εξαιρετικά ταλαντούχο Fausto Rossi που επανήλθε μετά την εγχείριση στον αστράγαλο το καλοκαίρι.

Το άλλο Σάββατο με τη Siena
που έμεινε στο 2-2 με την Piacenza

Μετά τη νίκη τους, που αναγνωρίστηκε και από τους αντιπάλους, οι μικροί bianconeri έχουν άλλο ένα δύσκολο ματς, εντός έδρας, το άλλο Σάββατο: κατά της δεύτερης του προηγούμενου πρωταθλήματος Siena που ξεκίνησε με ένα στραβοπάτημα το πρωτάθλημα: έφερε 2-2 εντός έδρας με την Piacenza που μάλιστα έπαιρνε τη νίκη στο 90' αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 91'!.

Πρώτη η Juventus στον Όμιλο Α,
στραβοπάτημα της Inter στον Όμιλο Β

(Update) Από τα άλλα παιχνίδια του Ομίλου Α της Juventus, να επισημανθεί η εκτός έδρας νίκη της Sampdoria επί των granata:
Empoli-Cagliari 3-1
Fiorentina-Parma 2-1
Grosseto-Modena 0-1
Sassuolo-Livorno 3-0
Torino-Sampdoria 0-1
H Juventus μοιράζεται την 1η θέση με τις Sassuolo, Empoli, Fiorentina, Modena και Sampdoria. Από τα ματς των άλλων δυο Ομίλων επισημαίνεται το στραβοπάτημα της Inter (Όμιλος Β) που έφερε 1-1 εντός έδρας με την Albinoleffe. Στον Όμιλο Β η Milan νίκησε εκτός έδρας με 3-2 την Cesena, η Atalanta επικράτησε 3-1 της Citadella, ενώ στο ντέρμπυ Bologna-Udinese 0-1. Στον Όμιλο C, θετικά ξεκίνησε η πρωταθλήτρια Palermo (2-0 την Ancona), Frosinone-Roma 0-1, Lazio-Crotone 3-0.

Πηγές: Juventus.com, genoafc.it, acsiena.it, zonacalcio

Δεν υπάρχουν σχόλια: