Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2009

Χωρις Diego, Chiellini κατά της Bordeaux. Ερωτηματικό Del Piero: θα απαντηθεί αύριο

Πρωτοπόρος, μαζί με τις δυο ομάδες της Γένοβας, η Juventus έχει ήδη το μυαλό της στο Champions League όπου θα κάνει το ντεμούτο της, την Τρίτη στο Τορίνο κατά της Bordeaux, χωρίς τον Diego, όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το σύλλογο. Ο Βραζιλιάνος εξετάστηκε ήδη από τους γιατρούς και αύριο θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης -κάποια αθλητικά sites κάνουν λόγο για απουσία δυο βδομάδων οπότε γίνετια αγώνας δρόμου για να δώσει το παρών στο δεύτερο ματς του Champions League στο Μόναχο κατά της Bayern, στις 30 Σεπτεμβρίου.

O Chiellini θα εκτίσει την ποινή του

Στο παιχνίδι με τη Bordeaux δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Chiellini που είχε δει την κόκκινη κάρτα στο ματς με την Chelsea και βέβαια θα απουσιάζει ο Sissoko.

Ok ο Zebina, για Grygera, Del Piero
οι αποφάσεις θα ληφθούν μετά την αυριανή προπόνηση

Στη σημερινή προπόνηση προπονήθηκε όλη η ομάδα που, υπό τις εντολές του Massimo Neri, γιόρτασε τα 36α γενέθλια του Cannavaro. Όλα εντάξει για τον Zebina που έβγαλε ολόκληρη την προπόνηση. Ξεχωριστά δούλεψε ο Grygera, τον οποίο παρακολούθησε ο άλλος γυμανστής, ο Claudio Gaudino. Ο Αlessandro Del Piero δούλεψε στο γυμναστήριο πριν βγει στο γήπεδο μαζί με τον Scanavino. Όπως ανακοινώθηκε από την ομάδα, τόσο για τον Τσέχο όσο και για τον Capitano, η ενδεχόμενη διαθεσιμότητα στο ματς με τη Bordeaux θα αποφασιστεί μετά την αυριανή προπόνηση...

Πηγές: Juventus.com, Tuttosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: