Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Κυριακή ξεκινούν οι Giovanissimi

Μετά την κατάκτηση του τουρνουά "Ale & Ricky sempre nel cuore", οι Giovanissimi Professionisti (14χρονοι) ετοιμάζεται να ξεκινήσει το δικό της πρωτάθλημα, όπως η Berretti και οι Allievi Nazionali, την Κυριακή το απόγευμα με την Pro Belvedere. Δυο μέρες πριν την έναρξη ο mister Maggiora δηλώνει "πολύ ικανοποιημένος από το γκρουπ στην διάθεσή του. ΄χω παιδιά πολλά υποσχόμενα από ποδοσφαιρική άποψη αλλά και με καλή αγωγή και διαθεσιμότητα. Δουλέψαμε καλά όλο το καλοκαίρι και τσο τουρνουά που ήταν αφιερωμένο στους Ale & Ricky δρέψαμε τους πρώτους καρπούς έχοντας τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε ομάδες επιπέδου ανάλογου με αυτό που θα βρούμε στο campionato".

Ο Όμιλος της Juventus

Όπως και οι Allievi Nazionali, και οι Giovanissimi θα έχουν να αντιμετωπίσουν στον Όμιλό τους ομάδες της Σαρδηνίας. Οι ομάδες του Ομίλου είναι: Alessandria, Cagliari, Canavese, Genoa, Legnano, Novara, Pro Belvedere, Pro Patria, Pro Vercelli, Sampdoria, Torino, Valenzana, Varese. Το πρωτάθλημα έχει χωριστεί σε 7 Ομίλους, 4 των 14 ομάδων, έναν με 15 και δυο με 16.
Τα υπόλοιπα ματς της 1ης αγωνιστικής του Ομίλου: Cagliari-Alessandria, Canavese-Torino, Genoa-Varese, Legnano-Aurora Pro Patria, Pro Vercelli-Novara, Valenzana-Sampdoria.

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: