Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Buffon: για παιχνίδια σαν αυτό με τη Bayern αξίζει να είσαι ποδοσφαιριστής. Με αυτή και τους Γάλλους θα αγωνιστούμε για την 1η θέση

"Παιχνίδι για ατρόμητες καρδιές, για παίχτες που δεν πρέπει να είναι αναποφάσιστοι ή να φοβούνται" χαρακτήρισε το ματς με τη Bayern o Buffon τονίζοντας στο Juventus Channel ότι "είναι αυτά τα παιχνίδια για τα οποία αξίζει να είσαι ποδοσφαιριστής γιατί αγωνίζεσαι με πολύ δυνατές ομάδες σε εκπληκτικές μάχες. Στα χαρτιά, στην αρχή του Champions League η Bayern ήταν ο υπ' αριθμόν ένας εντίπαλός μας στον Όμιλο και βλέποντας και τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής νομίζω ότι με αυτούς και την Bordeaux θα παλέψουμε ως το τέλος για την 1η θέση", συμπλήρωσε ο Νο 1 δείχνοντας και το στόχο της ομάδας.
Μεγάλη τύχη να έχω παίξει με το Nedved

O Buffon αναφέρθηκε και στη σημερινή επίσκεψη του Nedved (αναλυτικά εδώ): "μας χαροποίησε που τον είδαμε. Έχει σταματήσει να παίζει εδώ και τέσσερις μήνες και δεν πήρε ούτε γραμμάριο, αντίθετα, μου φάνηκε ότι έχασε. Αυτό λέει πολλά ως προς το τι πρωταθλητής υπήρξε και θα είναι πάντα. Ήταν μεγάλη τύχη που μπόρεσα να αγωνιστώ μαζί του".
Να μας γίνει μάθημα η Bologna

Στη συνέντευξή του ο Buffon αναφέρθηκε και στο 1-1 με τη Bologna που τόνισε ότι "πρέπει να μας γίνει μάθημα και έτσι να μετατραπεί σε υγιεινό σκαμπιλάκι" όπως είπε αφού είχε χαρακτηρίσει "αδηφάγα ευκαιρία" αυτή που χάθηκε και είχε φιλοσοφήσει: "από την άλλη το ωραίο του ποδοσφαίρου είναι και αυτό: ομάδες που θα αγωνιστούν ως το τέλος για να σωθούν, τις πρώτες αγωνιστικές μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα και έτσι έρχεται αυτή η ισοπαλία... Στιγμιαία μπορεί να είσαι δεύτερος πίσω από τη Sampdoria αλλά είναι σαφές ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά από την Inter και αυτό θα ήταν το σημαντικότερο", τόνισε υπογραμμίζοντας πως "το να δέχεσαι γκολ στα τελευταία λεπτά είναι πάντα άσχημο, ακόμα και αν κερδίζει 5-0. Κρίμα γιατί με λίγη προσοχή παραπάνω, δύσκολα θα δεχόμασταν κάτι γκολ με τη λήξη".

Πηγή: Juventus.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: